Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prośbącacać

Od którego tyg miałysie zgage?

Polecane posty

Gość Prośbącacać

I jak długo i często się pojawiała?

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Od ok. 38 do końca czyli 41 ;/ Masakra - w nocy najbardziej mnie dopadała ,czesc usypiałam na siedząco bo tak jeszcze najmniej dokuczała ;/

Gość gość
co dziennie na czczo wypij kieliszek oleju rzepakowego tłoczonego na zimno pomoże :)

Gość gość
zgaga w ciąży nie jest koniecznością. Ja nie miałam jeszcze nigdy, ani przed ciąża, ani w trakcie, ani po. może Ciebie też ominie:) za mnie mąż nadrabiał bo go często łapała, a ja nawet nie wiem co to :))

Gość gość
W ogóle w czasie obu ciąż nie miałam zgagi, wymiotów również nie miałam, energii miałam nadmiar, wszystko w rękach mi się paliło - może nietypowa jestem?

Gość gość
rodziłam w październiku a od sierpnia zgaga zaatakowała..dała mi popalić, ale dzięki temu mało jadłam (pojawiała sie po jedzeniu oczywiście)...piłam na nią Malox

Gość gość
od okolo 25 tyg do 42 tyg - masakra. pojawiala sie codziennie. pomadalo mi rennie - nie na dlugo ale zawsze to cos. kolezanki smialy sie ze malej wlosy rosna skoro mam taka zgage i rzeczywiscie urodzila sie kudlata :) ale kolezanka nie miala wcale i tez maly urodzil sie z pieknymi wloskami - tak oto obalilam ich teorie :)

Gość gość
mnie też mówiono że na owłosione dziecko ta zgaga :) śmiałam się że to bzdury a faktycznei urodziło się dużo włosów,a do nich przyczepione dziecko było :)

Gość gość
nigdy w życiu nie miałam zgagi (dwójka dzieci). I nie sądzę, żeby zgaga od ciązy się pojawiała, tylko bardziej od przeżarcia :) albo od pomieszania niewłaściwych składników jedzenia