Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry fryzjer Wrocław

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę dobrać koloru wlosów ,marzy mi się ładny rudy.Gdzie pójdę to nie ten kolor mi dobiorą a włosy już mi wypadają.

Gość Jola Drutowicz
natrzyj se marfefka marfefka ma duzo skladnikuf odrzyfczyh

Gość Monika Krakowianka2888
Ja studiuję w Krakowie i mo kierunek to prawo na UJ i jako przyszła prawniczka muszę dobrze wyglądać dlatego mogłabym podać namiary do dobrego fryzjera w Krakowie, ale boję się że nie byłoby nikogo stać bo to drogi fryzjer dlatego nie podaję.

Gość kocham Andrzejkaaaa:)
a ogladasz ten program na ttv??? "ostre ciecie"? tam 2 fryzjerow-stylistów "naprawia" zle salony tzn,robią rewolucję i salonowi i fryzjerkom....Ci 2 stylisci sa super...maja kretywonosc i perfekcjonizm....poczytaj o nich na necie albo FB...mają chyba 5 salonow fryzjerskich w Polsce i prowadza rozne szkolenia... z tego co pamiatm-NAPEWNO MAJA SALON W WE WROCLAWIU:)

Gość martaaaaaaa22
monika???...a powiedz jakie tam sa ceny?i za co? :) tak z ciekawosci? ja meiszkam na wiosce i zawsze chodze do 1 fryzjerki ktora jest slepa ,kiczowata i nic nie umie/.:O a wyglada jak dzidzia piernik albo burdel mama... no ale lepszy rydz niz nic....ona bierzze 17 zl za ciecie....50 za farbe... upięc to chyba nie umie ... a jak jest w duzych miastach?

Gość Monika Krakowianka2888
Marta dziękuję Ci za odpowiedź która świadczy o tym, że jesteś osobą kulturalną i obytą bo się interesujesz i chcesz wiedzieć nawet jeśli nie stać Cię i miałabyś tylko możliwość sobie pomarzyć. Ja generalnie chodzę do takiego fryzjera do którego chodzą studentki prawa przede wszystkim bo na medycynie nie trzeba ładnie wyglądać i dlatego one chodzą do takich jak Ty za 17 zł. Tam gdzie ja chodzę to za trwałą owulację musisz zapłacić 200 zł plus lakier i odżywka z trawy cytrynowej.

Gość gość
Monika Krakowianka ty się naćpałaś? jeśli nie ,to pisz normalnie.Ciebie stać ,czy nie? bo piszesz że nie.

Gość gość
Pytam się o Wrocław,mogę dać 200 zł ale za co? chodzi mi o kolor i żeby wlosy miały blask.

Gość martaaaaaaa22
Moniko...nie "kulturalna" osobo...nie dziękuj mi ze jestem biedna...i ze nie jestem zadufana w sobie i nei stawiam na przebojowy wyglad z najdrozszych salonow...ale korzystam z uslug taniego.... poporstu czysto i schludnie wygladam:))) i na to stawiam. Czasami brzydkim ludziom nawet i najdrozszy fryzjer nie pomoze:) Trwala ondlulacja juz jest passe -kazdy ci to powie...PYTALAM ILE KSOZTUJE CIECIE,ULOZENIE,UMYCIE ITP. :) Studiowalam w Krakowie,i Rzeszowie ii jakos nigdy nie pzryszlo mi do glowy zeby wejsc tam do fryzjera.,chocby po to zeby poczytac cennik... Wiec sie pytam ciebie o ceny:) Studentki medycyny-znam 4 sa kilka razy madrzejsze od ciebie,decydują o ludzkim zyciu,wiec maja wieksze ambicje i obowiazki niz ty...wiec nie lataja po fryzjerach.

Gość gość
Ponawiam.

Gość martaaaaaaa22
na studiach zawsze mialam dlugi naturalny warkocz a i tak chlopaki za mną latali...:) chyba przez to boskie cialo plus intelekt.

Gość kocham Andrzejkaaaa:)
zaptaj andrzeja wierz bickiego -"fale loki koki"-na FB ile bierze za kolor?