Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i jestem dziewica, niebawem bede spala w jednym pokoju

Polecane posty

Gość gość

z pewnym mezczyzna. Nie jest to obca mi osoba, ale nie jestesmy razem. Czuje, ze moze do czegos dojsc miedzy nami. Czy uprawiajac z nim sex bez milosci strace w jego oczach? W sumie to nie chcialabym, zeby nasza znajomosc skonczyla sie po takiej akcji. Z drugiej strony, co mi szkodzi

Gość gość
dlaczego ma spać w twoim pokoju? Dlaczego ma dość do sexu?

Gość gość
przeciez nie musi być sexu

Gość EllooPL
Np dla mnie kobiety dające d**y kolega bo mają ochote są prawie jak k***y tylko gorzej bo nie biorą pieniędzy dla mnie seks był zawsze czymś co chcialem zrobić z moja dziewczyna no ale patrząc na terazniejsze społeczeństwo to możesz w sumie dawać ile wlezie w ten sposób dostosujesz się do reszty

Gość gość
Tak wyszlo z tym jednym pokojem. Jedziemy razem w gory i nie bylo mozliwosci, zeby wziac dwie jedynki, ale kazdy bedzie mial swoje lozko.

Gość gość
on na ciebie się rzuci czy ty na niego,sex sie uprawia bo się tą osobe kocha

Gość gość
no i co z tego ze jeden pokój ale dwa łóżka, jeśli go nie kochasz (moge się mylić) może planujesz stracić z nim cnote

Gość gość
Nie no faktycznie to glupie. Najwyzej sie troche poprzytulamy i nic wiecej (to chyba nic zlego). Moze rzeczywiscie troche mam zbyt duze parcie na to, zeby pozbyc sie "blonki", niewazne z kim.

Gość gość
chce sexu z pierwszym lepszym bo nie chce być dziewicą ale wartości w dzisiejszych czasach tylko sex w głowie

Gość gość
ale masz problem powinnas się cieszyć, że jesteś dziewicą w tym wieku poczekaj na mężczyznę którego pokochasz dziewictwo można łatwo stracić później już nic nie będzie takie samo, a co do spania w jednym pokoju ja też spałam w jednym pokoju w osobnym łóżku z chłopakiem, którego znałam kilka dni ( to był wyjazd służbowy ) do niczego nie doszło bo dla mnie seks bez miłości nie istnieje.

EllooPL Np dla mnie kobiety dające d**y kolega bo mają ochote są prawie jak k***y tylko gorzej bo nie biorą pieniędzy dla mnie seks był zawsze czymś co chcialem zrobić z moja dziewczyna no ale patrząc na terazniejsze społeczeństwo to możesz w sumie dawać ile wlezie w ten sposób dostosujesz si vvvvv ale glupio moim zdaniem piszesz. Seks jest dla ludzi,potrzebuja go i nic w tym dziwnego. Osoba ktora jest sama moze sie seksic z kim chce i jak chce. Nikogo nie krzywdzi ani nie oszukuje czyli zla nie czyni. Co do autorki to cisnienie na utrate dziewictwa jest glupota, zrozumiale,ze chcesz w koncu sprobowac ale glupia malolata nie jestes juz, moze warto zaczac z kims waznym nie z kumplem ale to Twoja decyzja. Z drugiej strony skoro do tej pory zaden sie nie trafil to niewiadomo kiedy i czy sie trafi, zycie masz jedno;-)