Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek1212121

Czy po 7latach da się pogodzić z przyjaciółką?

Polecane posty

Gość tomek1212121

Nie chodzi tu o urwanie przyjaźni w wieku 30, gdy teraz mam 37 czy 40 i znam ta osobę. Chodzi mi raczej o okres dorastania. Chcę pogodzić się z pewną osobą, ale kompletnie nie wiem czy to możliwe... ok, przyjazn upada w wieku 50 i godzisz sie w wieku 60, w wieku 20 i godzicie sie majac 30, ale wcześniej? Gdy teraz tak naprawde nie znam tej osoby, nie dorastałem z nia, nie widziałem jej latami. Chyba nie...

Gość dzogurcik bakoma
znajdz se nowe przyjaciolki i z nimi dorastaj, bedziesz wiedzial czy da sie z nimi pogodzic po 7, 14 czy 21 latach... jak ci zycia starczy oczywiscie

Gość tomek1212121
Normalnych odpowiedzi oczekuję,temat powazny badz co badz. nie moja winą jest, że tak zapatrzony byłem w siebie.

Gość gość
Chyba nie, na co ci ta przyjaźń? Nie masz innych przyjaciółek? (Czyt. materiału do r****nia)

Gość tomek1212121
ja pier..poważnie pytam.To nie żaden materiał...

Gość Krysia P,26
na zgode nigdy nie jest za pozno....jeszcze zalezy o co poszlo,jak o p*****le to tak....a jak ją abrdzo skrzywdziles to nie pokazuj sie jej na oczy:) zagadaj ja na jakism portalu spolecznosciowym,moze cie wogloe nie pamieta? ja bym sie chciala pogodzic z koleznką z podstawowki...dorastalysmy razem...tzn wiek 5-14 lat na jednym podworku i w szkole....(mam tysiace super wspomnien,zartow,wyglupow,emocji,wzdychania do tych samych chlopakow,razem czytalysmy zawstydzone "brawo",razem sluchalysmy britnej,kazde uroidziny razem....razem pierwszy raz pomalowalysmy paznkocie i tak sie balysmy mam :D ,bylysmy jak siostry....Pod koneic gimnazjum sie poklocilysmy i nasze drogi sie rozeszly choc niby codzien sie mijamy na ulicy....:( jej sie zycie ulozylo ,mi nie...nie wiem skad w nas tyle zlego? nawet glupie czesc jest takie trudne

Gość tomek1212121
Nie pamietam szczerze mowiac. Takich historii jest pewnie wiele, jednak żałuje, że byłem tak głupim, zapatrzonym w siebie dzieciaczkiem... bo ile ona i ja mieliśmy lat, z 10? To musiała być albo jakas błahostka, albo mój egoizm, dobrze rozwijajaca sie przyjaźń, która przerodzic sie mogła w przyjaźń w prawie dorosłym okresie ja (na pewno ja) tak po prostu odrzuciłem na rzecz czegos/kogos innego. Ale jak napisałem nie pamietam, za nic nie moge sobie przypomnieć o co chodziło. Dzis interesuję się medytacją, na razie jako początkujący, na pewno nie mam tak rozdetego ego jak wtedy, w ogól nie pomyślałem ani przez chwile, że wszystko da sie ze soba pogodzić, każda inna znajomość. To musiało być, olanie jej. .. . Moge pójść, jąkać sie lub nic nie powiedzieć, jednak chciałbym coś powiedzieć ale co:P

Gość tomek1212121
ostatni raz odswiezam...odpiszcie :o