Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w związku

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem z chlopakiem prawie rok. Poznalismy sie przypadkiem przez kojrgo bylego. Juz na pierwszym spotkaniu dobrze nam sie ze sobą gadalo i sie pocalowalismy. Wiadomo ze poczatki sa najlepsze i z czasem wszystko sie zmienia, ale nasza pierwsza kłótnia byla juz po miesiacy wtedy tez zerwalismy na dzien :D. Zakochalam sie w nim. On tez, czulam to. Ale powoli wszystko zaczelo sie walic. Kiedy do niego przyjezdzalam to zostawial mnie i chodzil do kumpli na piwo. Potem przychodzil i bral ze soba. Ale nie zawsze bo czasem mowil ze idzie na 30 min a wracal po ponad 2 godzinach nawalony. Ranil mnie bardzo czesto :( jestem bardzo uczuciowa i kiedy sie spotykamy to chce byc blisko niego a on czasami jakby mnie olewa nie przytula, nie caluje nawet na przywitanie. Nie odzywa sie do mnie caly wieczor :( wiele razy plakalam przez niego przy nim ;( coraz zadziej mowi mi ze mnie kocha. Jak pytam o co mu chodzi to mowi ze o nic. Dzis postanowilam przez kilka dni go olewac. Nie pisac nie odbierac tel. Moze zateskni i zrozumie. Co o tym myslicie?

Gość gość
ile macie lat?? ja bym dawno olala...

Gość hermionaona
nie zrozumie. Daj sobie spokój, szkoda młodości na takiego d*pka. Wakacje są, idź na imprezę, poznaj nowych ludzi, faceta dla którego będziesz wszystkim

Gość gość
18 i 25.

Gość gość
ty do niego przyjezdzasz a on wychodzi do kumpli I wraca nawalony... pogonilabym szybciutko, przestan plakac nie ma lez wylanych przez faceta

Gość gość
Przyjaciel mowil mi to samo :/ zebym go olala :/

Gość gość
odpusc sobie... masz 18 lat cale zycie przed toba szkoda lez na d*pka... on cie nie szanuje.... i mu nie zalezy... jak napisal ktos wyzej baw sie

Gość gość
Muszę to sobie przemyśleć. Ale mysle ze to bez sensu :/

Gość gość
powoedz jeszcze ze jedziesz do niego 2h busem...

Gość gość
szanuj sie dziewczyno... nie placz przez d*pka co to wogole ma byc ty do niego przychodzisz a on sobie idzie ojjjjj dalabym mu ciezka lekcje..... jakby do mnie przyszedl poszlabym sobie na dyske z kolezankami I wrocila rano, swoboda to swoboda w koncu,nie? a tak naprawde to daj sobie z nim spokoj, nie wart jednej lzy

Gość gość
Macie racje, jak ma mnie w d*pie to niech znajdzie lepsza ;) dzięki, zrozumialam ze to nie ma sensu :*

Gość gość
Nie no mam do niego 5 km :) Pamietam jak zimą przyjezdzal do mnie rowerem :D albo siedzial caly tydzien jak bylam chora :) I przyjezdzal o 12 w nocy jak napisalam ze chce sie do niego przytulic :( Jak przychodzil do mnie z buta :( eh

Gość gość
jestem w zwiazku kupe lat ale nigdy nie bylo tak zeby facet sobie wychodzil do kolesi jak do niego przyszlam, z reszta zaden nawet ci poprzedni co za ohydny typ...

Gość gość
Miłość jest ślepa :(

Gość gość
Nie myśl o tym, że on znajdzie lepszą, tylko, że Ty znajdziesz lepszego:-) Po co Ci taki burak? On ma 25 lat, więc jeśli się zmieni to tylko na gorsze.

Gość gość
Postaram sie o tym nie myslec :)