Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiula Cebula

Znalazłam piosenkę której słuchałam w liceum

Polecane posty

Gość Asiula Cebula

I przypomniało mi się jaka żałosna wtedy byłam :O http://www.youtube.com/watch?v=xgJYBCxSYjs Zniszczyłam wtedy każdą nowo nawiązaną znajomość, miałam samych wrogów... Kochał się we mnie fajny chłopak...a ja to zaprzepaściłam :( z resztą wyglądałam wtedy jak wiór :O zupełnie nie przywiązywałam wtedy uwagi do ubioru :O nie byłam przebojowa i zwariowana :( bo rodzice nigdy nie pozwalali mi szaleć w gimnazjum. BYłam jedyną dziewczyną, która nie chodziła na imprezy. Chodziłam spać po dzienniku na TVP1. Ale miałam za to najlepsze oceny... i chooy mi z tego...teraz też sobie daję radę z nauką, a nie prowadzę już takiego rygorystycznego stylu życia.

Gość oporopowrotnik
Asia, prawdziwe lasencje to dzisiaj na początku lata śmigają w Centrum Warszawy w bardzo cienkich sukienkach letnich , w klapkach na obcasie i widać to gołym okiem, że wiele kobiet zapomniało tzytzkonosze założyć, powiem więcej, widać że nie mają NIC pod sukienkami i kuszą nie tylko wyglądem, kuszą wyobraźnią, a z Tobą jak jest , kusisz ?

w wakacje też chodziłam spać o 20 :O kąpałam się już o 18, a potem przez 2 godziny słuchałam radia i czytałam czasopisma :O

Gość gość
To musiało być za czasów tej komisji śledczej, gdzie sądzono Lwa Rywina o płatną protekcję.

Gość oporopowrotnik
a dzisiaj faceci kiwają głowami bez wyrozumiałości dla kobiet, jak One wytrzymują w taki upał w tych tzytzkonoszach się gotować i sosie własnym dodatkowo mając rajstopy pod spodniami , co tak capi ? no tak, capi kobieta !

Gość gość
niestety słabo ci te starania wychodzą :o