Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZAŁAMANA PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość gość

zawsze pisze do mnie i chce sie spotkac ,z pare razy wyrwałam się z domu i poszłam na to spotkanie. ale gdybym wiedziała że tak to się skończy nie zaczynałabym tego wszystkiego . pisał o spotkaniu bo na każdym spotkaniu chodzilo mu tylko i wyłacznie o sex ( do tego zawsze musiał wypić sobie przed sexem zeby za cokolwiek sie zabrać )- nieiwem czemu zawsze przed tym sexem pił ..i jeszcze mnie czestował . ..to typowy babiarz pies na baby! sex i sex w głowie, zakończyłam to i juz od ponad pół roku nie mam z nim kontaktu, no ale brakuje mi tych spotkań i jego..może to nie była jakaś wielka miłośc, zawsze mowil mi ze mnie kocha, ale ja w to niewierzylam bo przecież tai sexoholik to moze rzucać słowa na wiatr zebym moze ja głupia uwierzyła i mu dawała i dawała d**y, jak przestałam chodzic na te sex spotania to mniej do mnie pisał itp a teraz to już wogóle ;(

Gość gość
poprostu znalazł inną. Ty też poszukaj sobie innego. Najlepiej takiego co na trzeźwo zerżnie ci d**ę tak że do domu będziesz okrakiem wracać.