Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc codziennego tyrania, biedowania, chodzenia wszedzie z braku samochodu

Polecane posty

Gość gość

nigdy sie to nie zmieni

Gość gość
to biegaj . biedota brudna już narzeka. jaki mózg takie życie. broni ci biedoto kto byc bogatym?

Gość crawling king snake
Jesteś kobietą czy mężczyzną? :classic_cool:

Gość gość
facetem niestety garbatym - skolioza ciężko mi chodzić

Gość Asia97
Życie nie polega tylko na pracy. Owszem,zarabianie pieniędzy jest potrzebne,bo w życiu nic nie jest za darmo, no może oprócz marzeń,ale chwila wytchnienia jest każdemu potrzebna. Nawet głupi spacer daje dużo radości,a to właśnie mały pozytywny akcent sprawia,że rutyna staje się do zniesienia. Może znajdź sobie jakieś hobby?

Gość crawling king snake
Jęczysz jak mój 80-letni wujek. :D

Gość gość
taka mnie konkluzja wziela jak dzisiaj po pracy fizycznej musialam isc prawie 30 min na autobus a nastepnie w potworny upał jechac godzine do domu przy czym stalam z braku miejsc:( mam 27 lat i czuje sie juz tym potwornie zmeczona

Gość gość
jesli chodzi o auto to ja sie ciesze ze go nie mam bo moge chodzic i jezdzic rowerkiem samo zdrowie a nie spaslaki cisnace swe cielska w kwadracie:)

Gość gość
chciałam takiemu jednemu w autobusie usiąśc na kolanach ale zauważyłam , że mu stoi...

Gość gość
zwlaszcza w upaly super autobus nagrzany do 40 stopni albo i wiecej po 8 godzinach zapieprzania samopoczucie super:/

Gość nasturcja 123
przynajmniej nie wazysz 100 kg... jakbys woził zad w samochodzie i w kołko jadł, i tak cała kasa poszłaby potem na odsysanie tłuszczu.."p

Gość gość
Jak zabić kogoś kto włamał się do mojego komputera lub śledzi moją aktywność w internecie? Odlaleźć jego ip i za pomocą ip odnaleźć mieszkanie w którym własnie się znajduje albo poprostu jakoś rozkminić gdzie osoba mieszka? Włamać się do domu tej osoby przed czym też się zaopatrzyć w nóż i zacząć dźgać wkur wiającą osobę aż się wykrwawi? Czy może włamać się do mieszkania, ogłuszyć tą osobę zaciągnąć do piwnicy i torturować, żeby się nie odwodnil szczac mu na ryj i od czasu do czasu odcinac mu palce a potem konczyny? A może poprostu przyczepić do sufitu za jaja i okladać cepami?

Gość gość
A może po prostu się zabij? ;D

Gość gość
No chyba tak zrobię ale jeszcze nie wiem jak się zabić.

Gość nasturcja 123
do 22:32, lepiej zgłos sie gdzies po leki, masz zaburzenia myslenia plus nadmierna agresję delikatnie mówiac

Gość gość
a ty jesteś gruba delikatnie mówiąc i ciebię też się zabiję bo sądzisz że po tym co piszę dowiesz się jaki jestem w realu?

Gość gość
byłoby dobrze gdyby się ta brudna biedota pozabijała bo tylko się szwęda tego pełno wszędzie i szpeci ulice

Gość gość
nasturcja ci chyba sie pomyliło zaburzenie osobowości z tym co wymyśliłaś własnie spasiony gruby wieprzu. Idź się zabij proszę, nie cierpie grubych wieprzów do niczego się nie nadają i patrząc na takich zygać mi się chce

Gość gość
22:46:46 powiedz mi gdzie mieszkasz to cie zabije serio, teraz mi tak chce się kogoś zabić i szukam ofiary!! Powiedźcie mi gdzie ten gość mieszka kur wa znajde go i zabije jak psa naprawde !!!! 22:46:46 < ten gość w tym czasie

Gość gość
Albo nie piszcie mi i tak go znajdę i zajebie jak psa!!!! KUR WA MACCCCCCC WKUR WIL MNIE PIERDOLONY EGOISTA TAKICH POWINNO SIĘ POWYPIER DALAĆ JAK KIEDYŚ ŻYDÓW !

Gość gość
możesz mnie w pauke cmoknąc, przedtem odkaż jamochłon

Gość gość
I nie chodzi mi tu o to żeby kogoś w*****ć ja po prostu naprawdę chcę go zabić. Fajnie? Fajnie będzie jak będzie się skręcał z bulu leżąc z pociętym ciałem i wykrwawiał się na śmierć.

Gość gość
oooooooooooo kuuuuuuuuuuurrrrrrrrwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze mial czelnosc odpisac, nie no k***a ja go zabije k***a na 100% go zabijeeeeeee jaaaaa pieeeerdoleeeemusze go kur wa zabic musze kur we dopaść kur wa mac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaki p********y ham kur wa mac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
typie lepiej się nie pokazuj tutaj bo ja się dowiem o tobie wszystko kumasz to, będę cię prześladował. zabiję cię rozumiesz to?

Gość nasturcja 123
nie wiem kto wymyslił, że jestem spasiona... wazę 54 kilo... zgłos sie do lekarza, zanim bedzie za pózno... :p

Gość gość
nasturcja mnie też nie wkur wiaj dzisiaj bo ciebie też znajde.

Gość gość
Ty hamie co chcesz żeby wszyscy biedni się pozabijali, wiedz że tu są różni ludzie, możesz trafić na takiego którego wkur wisz porządnie i zrobi wszystko żeby ciebie znaleźć i cię zabić więc kur wa uważaj rozumiesz to?

Gość gość
i nawet z tego co ja piszę nie próbuj się śmiać bo ja cie kur wa naprawdę chcę dopaść i zapier dolic jak psa, a czy dobrze zrobię? Jestem pewien że dobrze, zrobię najlepszą rzecz jaką mógłbym zrobić w moim życiu.

Gość gość
wszystkich was pozabijam tylko sie z tego cholernego kaftana bezpieczeństwa uwolnic muszę

Gość gość
ty wyżej ciebie też zabije hahaha