Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe,suche plamki na twarzy u 2,5 latka

Polecane posty

Gość gość

U mojego syna wraz ze słonecznymi dniami pojawiły się na policzkach dwie jaśniejsze plamki, nie są one bardzo duże, mają średnicę ok 1,5 cm. Plamki są suche i się łuszczą, smarowałam buzie kremem natłuszczającym,ale nie ma efektu,jutro chcę jechać do pediatry, bo nie chce żeby mu sie to rozlało na całą buzię.czy ktoś sie z tym spotkał?

Gość gość
ja tak mam co roku jak się tylko lato zaczyna na ramieniu,to od słońca

Gość gość
No właśnie to jest chyba od słońca ,mój od 2 tyg kiedy latał na jeziorem bez koszulki ,ma drobne krostki na plecach i ramionach myślałam ze to potówki ale wczoraj zauważyłam parę takich samych na policzku .Też ma 2,5 roku w zeszłym roku w okresie wakacyjnym -słonecznym było to samo jeździłam z nim do alergologów ,jeden wymyślił skazę białkową ,druga powiedziała że od barwników i konserwantów ,kazała smarować emolientami i zniknęło i chyba znowu muszę go zacząć smarować .

Gość gość
U nas też tak szybko nie zniknęło a w ogóle to na nogach miał suche place ,teraz nogi ma ok ani jednej krostki tylko plecy ,ramiona i jeden policzek .

Gość gość
Aha idź do pediatry niech przepiszę dziecko robioną maść z euceryną jest bardzo dobra do całego ciała i twarzy kosztuje 8 zł ale jest super .

Gość gość
Tą maścią właśnie smaruję, bo maly miał skazę i od tej pory mu smaruję buzię ta maścią, bo najlepiej natłuszcza jego suche poliki.Te plamy pojawiły sie po słońcu mimo,że smaruję kremem z filtrem 50. Zobaczę co pediatra powie