Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia 9000

THE LAST OF US - polska wersja w UK - pomocy

Polecane posty

Gość natalia 9000

Chce kupic chlopakowi gre The Last Of Us, ale jeszcze sie wstrzymuje bo wiem, ze wolalby polska wersje jezykowa. Mieszkamy w UK i chce mu ja kupic w sklepie (typu ASDA czy Tesco, Argos) ale kurde nie wiem czy bedzie ta cholerna polska wersja. Moze ktos kupil i moze mi powiedziec jak to wyglada? Z gory wielkie dzieki

Gość Inkwizytor z kafeterii
Polski dubbing i tak jest słaby w tej grze więc możesz grać po angielsku :classic_cool:. Zresztą, dialogi tam są bardzo łatwe do przetłumaczenia.

A język można zmienić w trakcie gry :classic_cool:

Gość natalia 9000
Dzieki za odpowiedz. Wiem, ze dubbing kiepski (jak zawsze zreszta), ale ta gra to nie dla mnie i to nie ja wydziwiam z polsimi wersjami, dlatego pytam ;) Czyli polskie napisy beda w grze kupinej w UK?

Jednak nie :( http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14094669,Chcecie_zagrac_w_The_Last_of_Us_po_polsku__Teraz_zostalo.html Durna polityka, bo większość gier zawsze miała kilka języków do wyboru, niezależnie od tego gdzie się ją kupiło.

Gość natalia 9000
Ehh tak wlasnie myslalam ... Dzieki za info. No nic nie pozostaje nic innego jak zamowic z Polski. Szkoda, myslalam, ze na weekend zrobie mu fajna niespodzianke, a tu d**a ;)

Gość natalia 9000
To znowu ja - pisze bo moze to kogos zainteresuje. Kupilam dzisiaj gre w Tesco i sa polskie napisy oraz dubbing ;)