Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ale SZCZERZE!!CZY CZESTO JAK IDZIECIE Z CHŁOPAKIEM ZDARZA SIE WAM TO????

Polecane posty

Gość gość

ze idziecie ulica albo gdzies jestescie i nagle widzicie sliczna laske i on patrzy na nią lub nie ..ale wy jestescie zazdrosne ze on ja w ogole zobaczyl bo jest tak sliczna... czesto tak macie??

Gość gość
Są chwile gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić nie nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię nie nie Tam tyle kobiet a każda w myślach g****i Cię Złotą klatkę sprawię Ci będę karmić owocami a do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami

Gość gość
ja p*****le zawsze znajdzie się kobieta ładniejsza od Ciebie, lepsza od Ciebie ale facet jest z Tobą, to znaczy że lubi Cie taką jaką jesteś i nie ma co robić pod siebie, że ktoś jest ładniejszy. Szkoda że kobiety mózgiem nie rywalizują... tylko cycami, włosami itd

Gość gość
Nie często, ale zdarza się, ale to jest tak, że mi też wpadają w oko czasami przystojni faceci, przystojniejsi od mojego faceta i wiem, że jest dużo przystojniejszy do mojego faceta, ale i tak bym nie chciała go, bo mam swojego.

Gość gość
Nie. Jak w mózgu nic nie mają to czym mają rywalizować?