Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestes przeciwniczka aborcji? wejdz! to do ciebie

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie powiedzcie mi dlaczego jestescie przeciwne, nie opowiadajcie swoich historii bo gdyby byla legalna u wiekszosci NIC by nie zmienila, podajcie rozsadne argumenty

Gość gość
Dlaczego ?? hmm mam tylko lub AŻ jeden argument -to jest DZIECKO , nieważne czy to 2 tc czy 3msc.. i tyle ..dla mnie to zabicie dziecka i juz.. dziękuje PA pa

Gość gość
dla mnie to również żywy człowiek. co z tego, że ma kilka cm, albo że jest zlepkiem komórek. zlepkiem komórek jesteś ty i ja. Po prostu dla mnie to morderstwo. nic nie poradzę, że tak czuję. A jeszcze większą przeciwniczką stałam się w momencie jak ujżałam swoje dziecko na monitorze usg. miało wtedy 14 tyg, 8,5 cm i starało się odpychać miejsce ucisku głowicy usg.

Gość gość
przeciwniczkami aborcji są zwykle mamuśki którym ciąża i macierzyństwo zlasowały mózg...:P takie babiszony nigdy nie zrozumieją że ktoś może mieć inne podejście

Gość gość
Ok ale to ze aborcja bylaby legalna nie oznaczalo by tego ze macie usunac, to jest szansa dla kobiet ktore nie chca. ja mam 5cio miesiecznego synka pierwszy raz "cos" zobaczylam w 4tc od razu stalam sie mama a moj syn "dzieckiem". Ale uwazam ze to wybor kpbiety czy chce urodzic i byc w ciazy czy nie, zabezpieczenia sa zawodne :)