Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 88Ania88

Czy wszystko można zwalić na Nerwicę Pomocy

Polecane posty

Gość 88Ania88

Witam Od kilku miesięcy czuję się żle . Moje objawy to ból i kłucie w nogach i rękach duszność nocne poty które minęły powiększone węzły nadobojczykowe w kształcie kulki nie przekraczające 1 cm , podżuchwowe mam wrażenie że są w pakietach , lewy węzeł za uszny także powiększony , za uszami pod kością mam twarde guzy o wielkości około 2 cm , w jamie ustnej na cieni mam twady szpikowaty guz a ostatnio na podniebieniu też mi wyskoczył guzek przy zakonczeniu zębów, do tego mam ciągle stan podgorączkowy 37. 37.4 na ciele wyskakują mi siniaki i przez około 3 miesiące schudłam około 10 kilo. Ciężko mi oddychać jak bym miała coś w nosie .Robiłam wiele badań RTg Płuc w porządku Usg jamy brzusznej ok oprócz małego polipa w woreczku żółciowym. Usg piersi ok , przy okazji prosiłam by doktor spojrzał na węzły chłonne szyji pachwinowe powiedział że wszystko ok tarczyca również , co wydaje mi się dziwne bo wyraźnie czuje powiększone węzły, następne badania to RTg odcinka piersiowego kręgosłupa również bez zmian patologicznych, Bolerioza negatywny ,Odczyn Waalera Rosego Ujemny . Magnez Sod POtas ok, CrP 0.5 OB w róznych badaniach 5,7,10. Morfologia dobrA ,tylko Leukocyty 10,0 czyli Max , Pasożyty kał wykluczone , Próby wątobowe ok , Tsh również . Mocz 2 pierwsze badania wykryły Leukocyty 100 ul kolejne 500 ul oraz 25 ul erytrocytów także bakterie , lecz 3 badanie zrobiłam bardziej sterylnie i wyszedł brak,posiew również ok . Robiłam również test na bakterie helikobakter pyroli negatywny . Odwiedziłam również neurologa który stwiedził że jest ok . Zastanawiam się czy przyczyną moich dolegliwości mopgą być zepsute bądz rosnące 8 , bardzo się boję nie mam pojęcia co mi jest ;( podejrzewam chłonniaka , mam również zawroty głowy i dziwne stany jak bym mi sie mieszało w głowie, dodam również że mam nerwice i depresje . Pani Psychiatra stwierdziła iż moje bóle są urojeniami, a ja naprawdę się żle czuje , najlepiej zwalić wszystko na nerwicę , Bardzo proszę o porade co może mi być jakie badania mam zrobić czy to może być chłonniak ? Czy nerwica może aż tak wykańczać człowieka , bo nie więże w to że przez to mam takie objawy .. Czy wszyscy Lekarze muszą wszystko zwalać na nerwice kiedy człowiek naprawdę się źle czuje Pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować