Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgubiona książeczka sanepidu

Polecane posty

Gość gość

Prosze pomożcie mi, zgubiłam ksiazeczke sanepidu wraz z badaniami..czy bede musiała robic nowe badania kału krwi czy po prostu dadza mi d*plikat tych dadan??? byl ktos kiedys w takiej sytuacji?? bardzo prosze o pomoc

Gość gość
zapalcilas za badania 80 zl i to w kosmos nie moglo poleciec...moim zdaniem masz u nich jakas karte zalozoną-dokumentację... i chyba trzeba zapalcic zeby ci to znowu wpisali:) chociaz troche dziwne bedzie ze ci wpisza 4 lipca ze badania robione 20 grudnia są ok.

Gość gość
ale o kał mi tylko chodzi bo mialam ta ksiazeczke wyrabiana 3 lata temu wiec kret musiabym powtarzac i wpis od lekarza tez..i wlasnie dlatego pytam czy robia d*plikat czy raczej trzeba od nowa lazic za tym??

Gość gość
a po wyrobieniu ksiazeczki nie dali ci jakiejs kartki z wynikiem,opisem badania??? cos z czym bys mogla isc teraz do lekarza mdeycyny pracy,zeby ci to potwieerdil?:) w ksiazeczce jest rybryka "stacja sani epidem oraaz numer karty badania". tą karte badania oni mają albo ty...w kosmos nie poelciala.

Gość gość
o to chodzi ze pamietam ze mialam jakies kartki tam w tym ale no zszylam zszywaczem je do ksiazeczki i zgubilam razem z nia;/