Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabiniaaaaaa

poleccie ,prosze cwiczenia na brzuch dla poczatkujacej osoby

Polecane posty

Gość sabiniaaaaaa

jakie beda najlepsze wg was, nie cwiczyłam od 5 lat ( jedynie to spacery , jakies szybkie marsze ), mam brzuch duzy reszta jest normalna a nawet szczupla bardzo , wiec dieta mi nie pomoze za bardzo bardzo dziekuje za odp

Gość gość
Dieta +ćwiczenia Ewy Chodakowskiej!

Gość sabiniaaaaaa
dla poczatkujacej osoby beda dobre cwiczenia ewy ? chodzi mi o to zeby nie bylo za bardzo zakwasow bo w pracy sie potem nie rusze

Gość gość
Dostosuj tempo. Ale widzę spaślaku że chciałabyś schudnąć ale się przy tym nie napracować tylko pstryk i już. Nie ma tak.

Gość Olcia Dubicka
Masz mylne myślenie bo nie ma tak że zaczniesz ćwiczyć mięśnie brzucha i stracisz tłuszcz z brzucha. Ćwiczenia brzucha nie mają nic wspólnego ze spalanie tłuszczu z brzucha. Organizm jest tak skonstruowany że spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani odchudzić miejscowo tam gdzie chcesz, nie ma tak że mięśnie brzucha spalają tłuszcz z brzucha ! Pomyśl, gdybyś chciała schudnąć na twarzy to co ? robiłabyś ćwiczenia policzkami ? a jak chcesz odchudzić palec to jakie mięśnie byś ćwiczyła ? Wniosek taki że musisz zadbać o całe ciało :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość sabiniaaaaaa
tylko ,że ja nie jetem spaslakiem mam 170 waga 57- 58 kg ( tak się waha) i mam 49 lat tylko jest oponka na brzuchu i dlatego pytam o cwiczenia