Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra bylego obgaduje mnie do mojego obecnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Bylam z bylym 7 lat i 7 lat juz nie jestesmy razem. Moj obecny facet pracuje z mezem siostry bylego. Jak dowiedzieli sie ze on jest ze mna mowia mu o mnie same zle rzeczy. Ze bilam sie bylym, ze przezemnie byl strasznmie chudy. Ze to ona go namowila zeby ze mna zakonczyl zwiazek. Ze jak moj mowi ze sie zmienilam to oni nie wieza. Minelo tyle lat a ona dalej walkuje moj temat. zROZUMIEC jej zachowanie.Po co to robi?

Gość gość
up

Gość napisze o sobie
okropny bełkot, nie umiesz napisac normalnie ?> do tego fabuła rodem z Dynastii. Moze siottra byłego Twojego chlopaka mówi prawde o Tobie do męża swojego siostry brata ? Jakbys miala czyste sumienie, to pewnie nie zwracalabys uwagi na ploteczki ?

Gość gość
najlepiej powiedzieć im w obecności Twojego nowego partnera, żeby odczepili się od Ciebie. Zrobi im się głupio i jest szansa, że przestaną

Gość gość
ja nie mowie ze nie mowi prawdy. bo tak bylo. ale nie byla to tylko moja wina.

Gość napisze o sobie
pisze wie wiara, wiec "wierzą " Czyli jednak masz grzechy na sumieniu i oni po prostu ostrzegają Twojego nowego faceta przed Tobą, Nie można miec komuś za złe, że chce chornić 2 osobę przed dziwnymi osobami

Gość napisze o sobie
Ty zamiast zastanawiać się dlaczego to robią, poproś swojego partenra , żeby ich op*******ł raz a dobrze.. bo Cie kocha itd. Po co On Ci to w ogole przekazuje ??

Gość gość
ale co ona robila ze swoim mezem to juz tego nie widzi.

Gość gość
ja bylam mloda i glupia. moj 1 zwiazek wiec czlowiek bledy popelnial. jego siostra zna mnie od ponad 20 lat. mieszkalysmy na tej samej ulicy.

Gość gość
ostrzec przedemna ze taka jestem? co ja to interesuje. moj jej mowil ze mu jest ze mna dobrze ze jeste szczesliwy. a on z takim nie dowierzaniem ze ja moglam sie zmienic.

Gość gość
ja jestem z drugiej strony lustra..mój mąż był z dziewczyna 5 lat,,zaręczenie itp bla bla bla.... rozeszli się my juz jesteśmy 10 lat po slubie..ta dalej nie daje nam spokoju.Mimo że raz była chajtnięta z 20 lat starszym facetem...rozwiodła teraz znów wyszła za mąż..ma dwoje dzieci..ale nadchodzą dni że 2-3 w nocy wydzwania.. do mojego męża...że nadal kocha itpo...a mój maż wycwanił się i mi oddaje słuchawkę a sam idzie spać dalej... 10 lat i dalej ma z tym problem

Gość gość
kilka miesiecy temu szukal kontaktu ze mna. wypytywal sie o mnie moja kolezanka. Prosil ja o moj numer telefonu. ale mu nie dala. bo mial jakies problemy ze swoja dziewczyna. jego siostra napewno niewie o wszyrtkim dlaczego taka bylam w stosunku do niego.

Gość gość
up

Gość gość
up