Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homoseksualny

Dlaczego społeczeństwo nas ciągle szkaluje i nie lubi chociaż wykazano

Polecane posty

Gość homoseksualny

że homoseksualizm jest naturalny, udowodniono że gej czy lesbijka ma średnio o 23 punkty IQ więcej niż osoba heteroseksualna, badania potwierdziły, że homoseksualne są o wiele mniej agresywne i bardzo, ale to bardzo rzadko łamią prawo, niemal nigdy nie używają przemocy. Ogólnie to powinniśmy być traktowani jako osoby wyjątkowe a nie jako szkodniki. Szkoda że to polska a nie usa :(

Jak para homoseksualna bedzie mogla splodzic dziecko, to wtedy bedzie naturalna.

Gość homoseksualny
Po co płodzić jak można adoptować? W naturze jest mnóstwo przykładów homoseksualnych zachowań :) To całkowicie naturalne.

Gość gość
Popieram. Mam jednego zadeklarowanego znajomego geja i uwielbiam go! Mamy podobne gusta muzyczne, zawsze pomaga mi w sprawach informatyczno-elektronicznych. I uwielbiam z nim pić :D

Naturalna para nie musi adoptowac, tylko plodzi. Jesli nie moze splodzic, to jest to zaburzenie/przypadlosc - ktora sie leczy.

Gość homoseksualny
Czyli jak mężczyzna jest bezpłodny to jest chory i nie ma prawa zakładać rodziny, powinien być przez społeczeństwo odrzucony i przez wszystkich traktowany jako wróg publiczny? Twoja argumentacja jest nielogiczna. Natura nie rozumie stwierdzenia leczyć, poza tym jako dziecko natury wszystko co robię, jest z zasady naturalne :)

Gość gość
Maćku B., jesteś strasznie uprzedzony. Masz w Poznaniu fajny lokal dla homoseksualistów, przejdź się tam i przekonaj, że to normalni, wartościowi ludzie

Tak, jak mezczyzna jest bezplodny, to jest chory i moze sie leczyc. To nie jest sytuacja normalna i nikt nie twierdzi, ze bezplodny mezczyzna jest zdrowy.

Gość gość
Homoseksualizm nie jest niczym naturalnym, jest pewnym... odstępstwem od normy, czasami dziecko rodzi się bez ręki, czasami rodzi się homoseksualistą, ale mimo wszystko nie jest to normalne, dlatego ciągle w ludziach to, co odbiega od normy wzbudza jakieś emocje, lepsze lub gorsze. Ja nic do was nie mam, bo wiem, że to nie jest wasz swiadomy wybór.

@gosc z 11:28: ale ja do nich nic nie mam:) Znam paru gejow i jedna lesbike i lubie ich, ale to nie znacza, ze akceptuje ich zaburzenie i ze musze popierac ich postulaty. Moj swiatopoglad mi na to nie pozwala i nigdy nie pozwoli. Przykro mi.

Gość homoseksualny
Ale normalność jest definiowana przez ludzi na podstawie ich własnych widzi mi się. Nie ma absolutnej definicji normalności.

Gość kobiety na traktory
jeden z moich znajomuch zatrudnial tylko SJ poniewaz wykazano rzekomo ze sa uczciwsi od przecietnych katolikow... zmienil zdanie jak mu firme polozyli przez machloje

Gość gość
Maciek B. ja też nie akcaptuję ich zaburzeń, ale nie szkaluję i nie oczerniam. do autora jeżeli świat dalej będzie posuwał się tak, jak teraz, dokładnie w tę, a nie w inną stronę, to byś może za kilkanaście lat homoseksualizm będzie czymś normalnym, ale nie wmawiaj mi tu teraz, że ,,normalność definiowana jest przez ludzi na podstawie ich własnych widzi mi się''. Normalne jest jak kobieta i mężczyza wiążą się by spłodzić dziecko, to jest normalne i widoczne w świecie przyrody, do którego człowiek też należy. To,co Ciebie spotkało to zaburzenie.

Ja tez nie szkaluje i nie oczerniam. Malo tego: nie widzialem, zeby ktos ich szkalowal i oczernial. Oni czesto sa troche przewrazliwieni na swoim punkcie i lubia robic z siebie ofiary. Przecietnego, zajetego wlasnym zyciem i codziennymi sprawami czlowieka - te wszystkie sprawy zwiazane z gejami itp - tak naprawde niewiele interesuja.

Gość kila n.n
wiecej jest biseksów niż homo.Ja często oglądam na you tube filmiki o gejach i jak sie calują to bardzo mnie to kręci.Poprosilam kolegów gejow ktorzy sa parą zeby pokazali mi jak uprawiają sex,bo chcę zobaczyć na żywo.Odmówili,ze to dla nich krepujące.Szkoda,.

Gość gość
Dokłanie, teraz bycie gejem staje się modne! Oni chyba lubią, jak się robi koło nich tyle hałasu.

Gość gość
To nie tak, że człowieka szykanujemy, bo wcale tak nie jest. Nie obchodzi mnie, co robisz w łóżku. Ale rób to w łożku, a nie na ulicy parady gejowskie zawsze są pełne seksu i niesmaczne, więc jak nie jak o d**ę tu tylko chodzi.

Gość gość
Ludzie nie są biseksualni tylko są znużeni, ciągle szukają nowych podniet seksualnych, bo nie potrafią żyć dobrze, uczciwie i wartościowo.

Gość Stefan Stefanowski
Macie B. czy juz zapomiales nasze igraszki i jak Ci lodzika robilem?:)

Gość gość
A co gdy mężczyzna i kobieta wiążą się ale dzieci mieć nie chcą? Ich wybór i maćkowi b. nic do tego. Tak samo mogą sobie ze soba żyć dwie kobiety lub dwóch mężczyzn.

Gość gość
co więcej, jak ktoś będzie Cię chciał pobić, to Cię obronię. Każdy człowiek zasługuje na szacunek.

Akurat te parady homoseksualistow kompromituja to cale srodowisko. Przeciez tam jakies dziwolagi przychodza, przynajmniej tak w telewizji bylo pokazane. Geje i lesbijka ktorych ja znam wygladaja zwyczajnie, jakby mi nie powiedzieli, to w ogole bym nie wiedzial o tym. No jeden kumpel nosi damska torbe, ale reszta ubiera sie w miare normalnie.

Gość ja jestem aseksualna
tez czuje nietolerancje ze strany spoleczenstwa, wiec gejom i lesbom moge podac reke, odczepcie sie ludzie od nich i ode mnie tez

Dokladnie ich wybor jak nie chca miec dzieci. Pary homo wyboru natomiast nie maja, bo zwyczajnie nie moga miec dzieci z powodow biologicznych. Aha i nikt im przeciez nie przeszkadza zyc razem, homoseksualizm nie jest zakazany. A przeciez sa kraje na swiecie gdzie jest.

Gość gość
Gdybym była facetem chciałabym być gejem :-)

Gość gościówna
dobrze napisał Maciek - nie jest zakazany homoseksualizm, ale pamietajmy, że jest zaburzeniem. Pomyślcie ,co by się działo, gdyby nagle wszyscy byli gejami? Wymarlibyśmy. więc takiej postawy nie można promować!

Gość gość
homoseksualizm byłby normalny, gdyby homoseksualistów było przynajmniej 30%, niestety procentowo jest ich tylu, co np. pedofilii, więc choćby ten fakt świadczy o pewnym marginesie, upośledzeniu. Są pedofile, którzy nawet pisali książki, robili badania naukowe, żeby przekonać o seksualności dziecka i możliwości ich świadomej chęci współżycia ze starszym. Zresztą przypadków pedofilii jest mnóstwo wśród zwierząt, tak samo seksu międzygatunkowego itd to wcale nie świadczy o tym, że to jest normalne i powinniśmy to zaakceptować. A co ze statystykami autorze, że właśnie w środowisku homoseksualnym jest najwięcej przypadków pedofilii? Że homoseksualiści tworzą najkrótsze, najmniej stabilne związki, że to ta grupa, która najbardziej lubi eksperymentować z seksem? Co do badań IQ to są bardzo niewiarygodne z prostego powodu, gdyż jeśli gej ma niski iloraz inteligencji, to wpływ i brak akceptacji środowiska będzie mieć największy wpływ, więc najprawdopodobniej nigdy się nie przyzna do swojej orientacji. Natomiast jak już ktoś jest bardzo inteligentny i jest niestety gejem, to dojdzie do takiej pozycji w życiu i ukształtuje mu się na tyle silny charakter, że nie będzie tego ukrywać, a może nawet będzie się z tym obnosił. Tak się te badania to bzdura.

Gość gość
a ja czytałam że co 20 facet jest gejem.

Gość gość
gdzie takie bzdury naczytalaś??

Gość gość
W przyrodzie jest bardzo niewiele przypadków pedofilii (można powiedzieć że praktycznie wcale). Ludzie źle rozumieją to pojęcie w odniesieniu do naszego gatunku, myląc współżycie z nieletnią a z dzieckiem (jedno jest rozwinięte płciowo i technicznie rzecz biorąc jest gotowe do współżycia, drugie nie).