Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić cukierki KRÓWKI z cukru, mleka, masła? Bo mi twarde wychodzą :(

Polecane posty

Gość gość

Dodaje cukier, mleko w tych samych proporcjach i do tego ma być troche masła lub margaryny, gotuje na wolnym ogniu około godziny aż ładnie zgestnieje i troche zbrązowieje, potem przelewam do jakiejs miski lub na talerz ale to i tak jest twarde ;( jak cukierki karmelki a nie jak kruchutkie krówki Jak oni to robią? I nie mówcie mi że trzeba na śmietanie bo własnie znalazłam pare przepisów ze wystarczy cukier i mleko w tych samych proporcjach plus troche jakiegos tłuszczu (masło lub margaryna) Tylko jak oni to robią ze takie kr***e mają a ja twarde jak skała karmelki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Prawda Objawona
bo nie z mleka tylko z smietany wlewasz 0,5 smietany 36% i 0,5kg cukru i gotujesz ciągle mieszając

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sutk0wsky
ta smietana troche smierdzi jak sie to wszystko gotuje xdxd najgorzej na swiecie smierdzi xd

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×