Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam zkim jechac na urlop-jechac samej?

Polecane posty

Gość gość

chodzi o jakies 4 dni,chcialam jechac do szczecina,ale nie mam z kim, zastanawiam sie czy aby nie jechac samej ale boję się, że będę się samej nudzić, co myslicie?

jak na 4 dni to jedz sama. a jak na dluzej to na jakas zorganizowana wycieczke np. dla singli

Gość gość
chcialam jechac na wycieczke zorganizowana taka weekendowa,ale nigdzie nie moge znalezcofert

Gość gość
kto z was jechal samemu?

Gość gość
nikt sie nie wypowie?

Gość gość
mi by sie nie chcialo samej, i co sama bedziesz chodzic, a wkolo pary szczesliwe? to juz lepiej isc i za tą kasę kupic sobie jakies ksiązki, plyty, ubrania itp, ja lubie chodzic na zakupy, a chodzic samej na spacery niebardzo. Tez jestem samotna.

Gość labydabu
cześć autorko. a już myślałam, że jestem jedyna z takim problemem... zapewne takich jak my jest setki ale się o tym nie wie. Bardzo chciałam z kimś wyjechać na urlop, rozerwać się. Namówiłam koleżanki ale one w ostatniej wycofały się. Postanowiłam jechać na 2-3 dni nad morze sama. Dołuje mnie to bo co mam sama robić? Ale tłumaczę sobie też to, że trochę odpocznę, oderwę się, wyciszę, poprzemyślam parę spraw. A Ty nie masz jakiejś koleżanki, którą mogłabyś zabrać? Albo kogoś z rodziny?

jedz sama. to kilka dni, dasz rade :). Ja dwa lata temu pojechalam sama na kilka dni do Kołobrzegu, było fajnie. A kiedys pojechalam na wycieczke z biurem podrozy do Rzymu - 6 dni. I okazalo sie, ze byla tam tez dziewczyna w moim wieku, tez sama i super sie razem bawilysmy!

ej jak mi sie dorzucisz do paliwa to wezmiemy cie ze zoba :D hahaa ja p*****le, benzyna jest cholernie droga teraz a nad morze sie wybieram... :O