Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana Radiowa niunia

W Radiu Złote Przeboje od końca marca nie puszczają perełek

Polecane posty

Gość Zdruzgotana Radiowa niunia

Jeszcze na początku marca b.r. grali w Radiu Złote Przeboje Stana Ridgwaya, Falco, Dschinghis Khan, Wes (Ala nie wali mu pały), Macarenę, Thompson Twins, Alan Parsons Project (utwór Eye in the sky) i wiele wiele innych super utworów!! Niestety, od końca marca wywalili wszystko to co wyżej wymieniam, dodając w zamian niewielką ilość polskich utworów :( Jestem zdruzgotana, bo kochałam te utwory i uwielbiałam jak one leciały, a teraz leci po prostu szkoda gadać... po prostu dno! Prawie codziennie grają żałosny utwór Alana Parsonsa Projecta - "Don't answer Me", nienawidzę tego jak cholera, bo to gówno jest!! W dodatku od czerwca wykasowali wszystkie nowości jakie grali i tym samym zrobili bardzo oklepaną playlistę, tak że niemalże codziennie leci to samo!! Jak myślicie czy to może mieć związek z dykatatorem gnojem Tuskiem? Czy mógł on narzucić rozgłośni radiowej aby wycofali nieoklepane perłowe perełki i dali w zamian za to oklepane? Jestem zdruzgotana tym, tak uwielbiałam to radio i perełki, a teraz nie da się po prostu ich słuchać... :(

Gość Misiaczek z trójcy
Ja tam lubię "Don't Answer Me", a jak się nie podoba, to są radia internetowe. I proszę na tym forum więcej nie pisać, bo jest Pani nudna! Nie pozdrawiam!