Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci za mało wymagaja od kobiet ?

Polecane posty

Gość gość

Zadowalają się tylko ich wyglądem a później narzekają ze ich tak traktują !

Gość 7♕7
a co mają jeszcze chcieć..ciekawi mnie?

Gość gość
ale dzisiejsze kobiety skupiają się głównie na wyglądzie i rzadko kiedy mają coś więcej do zaoferowania. Zwykle faceci, którzy wymagają czegoś więcej są sami.

Gość gość
ty wyzej koniotrzepie spadaj nie masz nic do zaoferowania zadnej kobiecie nawet takiej ktora nic nie wymaga x dla ciebie"nic'' to tez za duza bariera do przeskoczenia

Gość gość
dokladnie jak facet zaczyna wymagac od kobiety to zadna go nie chce ! Bo facet nie moze wymagac tylko zadowolic sie tym co od kobiety dostaje bzdura mozemy wymagac i musimy :D

Gość gość
już kobiety zaczynają wyzywać :P Jak zwykle lecą tym samym sposobem.

ja o tym dawno mowilem walikonie ;) Jeśli sam nie spełniasz wymagań to nawet nie myśl o wyższych wobec kobiety. Ja np sporo zawszewymagałem ale też miałem wiele do zaoferowania i na brak powodzenia nigdy nie narzekałem. A jak jedyne co masz kobiecie do zaoferowania to "mam poczucie humoru i jestem dobry" to cie najwyżej wyśmieje. Obie strony muszą zrozumieć że popełniaja bledy z tymi wymaganiami badz ich brakiem

Gość gość
Kobiety zazwyczaj oprocz wygladu nie maja do zaoferowania nic wiecej , dlatego ich wymagania w stosunku do facetow sa absurdalne !

nie powiedziałbym, to puste tłumaczenie prawika :) jeśli sami bedziecie mieli duzo do zaoferowania to bedziecie mieli powodzenie a kobiety które "maja do zaoferowania tylko wyglad" (rzekomo) same zaczna sie doskolalic bo zobacza że nikt sie nimi nie interesuje

Gość gość
Haha a wy tez zawsze jedziecie z tym samym schematem. Ciagle te same tematy koniobijcowych facecikow.

Gość gość
Lars piszesz bardzo mądrze :) chyba jedyny prawdziwy mężczyzna tutaj

Gość gość
Lars ty juz tak p********z ze sie sluchac nie chce :D Kazdy facet ma cos do zaoferowania zapamietaj to sobie ! Moze dla ciebie jak facet bedzie maial dobra prace , samochod , mieszkanie , zapewnial rozrywki i atrakcje to wtedy bedzie zaslugiwal na dziewczyne ?

Gość gość
ja nie spełniam wymagań kobiet: nie mam drogiego samochodu, nie jestem agresywny, nie pije, nie zarabiam tyle co prezes polsatu, nie jestem przypakowany jak pudzian- jestem tylko normalnym facetem dlatego nie wymagam od kobiety niczego poza wyglądem.

Gość gość
Lars prawdziwy facet to sie usmialem haha:D Sam taki koniobijca jak tych co wyzywa ! jak masz takie powodzenie u kobiet to czemu smedzisz we wszystkich tematach ?

skoro każdy facet to i każda dziewczyna też :) skoro jak widze boli cie kwestia materialna nie koniecznie musi mieć to wszystko, ale bez tego sie nie da normalnie funkcjonować o zakładaniu rodziny to nie wspomne nawet. Trzeba być realistą

Gość gość
pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy rodzimy dzieci wychowujemy dzieci nie wiem co jeszcze chcecie od nas:o

Gość gość
ja nie spełniam wymagań kobiet: nie mam drogiego samochodu, nie jestem agresywny, nie pije, nie zarabiam tyle co prezes polsatu, nie jestem przypakowany jak pudzian- jestem tylko normalnym facetem dlatego nie wymagam od kobiety niczego poza wyglądem X I do tego pewnie masz do d**y charakter..

a co zakochałes sie że mnie śledzisz? Nie moge tu wejsc sobie bo sobie zycie ulozyc umiem? Weź daj spokoj

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja nie spełniam wymagań kobiet: nie mam drogiego samochodu, nie jestem agresywny, nie pije, nie zarabiam tyle co prezes polsatu, nie jestem przypakowany jak pudzian- jestem tylko normalnym facetem dlatego nie wymagam od kobiety niczego poza wyglądem X I do tego pewnie masz do d**y charakter.. xxx Charakter mam spoko bo kontakt z kobietami mam dobry ale z powodu tych przyziemnych warunków jestem sam.

Gość gość
Jakbys mial 'spoko' charakter nie lecialbys tylko na wyglad.

Widać lenie z was, jak wy sobie wyobrazacie życie bez mieszkania auta i pracy? Myślcie realnie, samymy czułymi słówkami sie nie wyżyje nie zapłaci sie rachunków ;;;;

Gość gość
pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy rodzimy dzieci wychowujemy dzieci nie wiem co jeszcze chcecie od nas -------------------------------------------------------------------------------------------My faceci tez : pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy wychowujemy dzieci Dodatkowo: kierujemy pojazdami budujemy naprawiamy To co malo robimy ?

Gość gość
Skoro tak duzo robia obie strony to dlaczego faceci ida tylko na kompromis ?

Gość gość
jaki kompromis?

Gość gość
temat zaczął się od tego, że faceci za mało wymagają od kobiet dlatego źle trafiają a teraz zaczyna się znów, że faceci zbyt dużo wymagają :P Czy kobiety zawsze musi być na wierzchu?!

Gość gość
Kobiety tez kieruja pojazdami:o niektore naprawiaja a inne wynajmuja kogos do tego-to facet juz kobiecie w tych czasach do niczego nie jest potrzebny

Gość gość
pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy rodzimy dzieci wychowujemy dzieci nie wiem co jeszcze chcecie od nas --------------------------------------------------------- ----------------------------------My faceci tez : pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy wychowujemy dzieci Dodatkowo: kierujemy pojazdami budujemy naprawiamy To co malo robimy ? ------------------------------------------------------------------------------------------ Dodatkowo dla pani ktora wyzej uwaza ze facet jest jej nie potrzebny : obsugujemy maszyny budowlane jak koparki , dzwigi , wozki widlowe , suwnice , sprezarki , kosiarki , wiertarki ! obslugujemy pojazdy takie jak motory , samochody osobowe, ciezarowe , autobusy ,tramwaje , pociagi , latamy samolotami czy plywamy statkami ! Naprawiac ? to tylko umiecie przszyc guzik :D Nie oszukujmy sie wiekszosc tych rzeczy faceci potrafia a wy i tak wybrzydzacie.

Gość gość
Lol. Kto ci wybrzydzal? Nie znasz wiekszosci kobiet a sie wypowiadasz debilu.