Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherrrine,,,

chora kobieta i jej zdjęcia z płodem

Polecane posty

Gość katherrrine,,,
skopiujcie cały link

Gość gość
widziałam to i ...jestem po prostu zniesmaczona, a te zdjęcia zaczęły oblegać net;/

Gość gość
Jestem w szoku !!! Ten maluszek żyje?

Gość katherrrine,,,
żył kilka minut... Ale matka zamiiast pogodzić sie ze stratą robi z tego szopkę w necie :O

Gość fabienne lismenson
napiszcie o co chodzi z tym dzieckiem bo nie słyszałam

Gość katherrrine,,,
a na jej blogu koszmar jak corki bawią sie martwym płodem jak lalką :O

Gość gość
Idiotka :O

Gość gość
Rozumiem,że przeżyła ogromną tragedię,ale po co z tego takie przedstawienie robić? Te zdjęcia są przerażające,bawią się jak lalką:-/

Gość mamaPOstracie
gdzie wy widzicie ze te dzieci sie bawia??? dziewczynki trzymaja na rekach swojego brata, nie wymyslajcie i nie oceniajcie jak czegos tak strasznego jak strata dziecka nie przezylyscie. Zrobili zdjecia i maja pamiatke teraz,moze po takich zdjeciach cos dotrze do niektorych debilek ktore chca usunac ciaze!!!

Gość gość
te zdjecia sa gorsze niz usuniecie ciazy, poza tym, na cholere tym dziewczynkom takie chore doswiadczenie?? trzymanie na rekach martwego dziecka?? to poparani ludzie, ja w takiej chwili nie pomyslałabym o tym zeby miec przy sobie aparat i robic zdjecia a umierałabym z rozpaczy

Gość gość
Tez stracilam ciaze i czuje sie zniesmaczona patrzac na takie zdjecia, a szczegolnie te, na ktorych widac te pierscionki i costam jeszcze..

Gość mamaPOstracie
to tego nie ogladajcie i po sprawie,zrobili jak uwazali,ich sprawa.

Gość gggggggggggggggggggggggg333
to trauma dla dzieci!!! Po co im pokazywali yyyyy braciszka?! jakby poroniła w 9 tyg to też dała by zarodek dzieciom do rąk? :O i pewnie też fotografowałaby taki zarodek... Brak słów :O to dziecko to płód 19 tyg...Po co ta cała szopka?!

Gość chora na głowe upasiona baba
mamaPOstracie Ty jesteś ślepa czy głupia, cy ta Twoja "strata" całkiem Ci na głowę padła jak tamtej??? Jak myślisz, że to normalne robić zdjecia trupa to jesteś chora psychicznie:O Rozumiem, że jak Ci mąż umrze np w wypadku spowodowanym przez pijanego kierowce i będzie nawet bez nogi z zniekształconą twarzą to zrobisz sesyjkę razem z dziećmi i wrzucisz z internet a najlepiej facebooka żeby uświadamiać innych jakie są skutki picia i wsiadania za kółko:O:O:O Mnie te zdjęcia wcale nie zniechęciły do aborcji a tylko utwierdziły w przekonaniu, że natura wie co robi, bo żadne dziecko nie chce mieć matki chorej psychicznie, która zmusza resztę rodzeństwa żeby się zajmować i fotografować z trupem:O

Gość gość
Mama po stracie Są trzy strony zdjęć. Można przesunąć u góry strzałkami. Na trzeciej stronie płód jest ustawiany w różnych pozycjach. Ja i tak jestem za aborcją, a raczej prawem kobiety do wyboru - urodzić, czy nie. Żadna z nas nie jest niewolnicą, żeby rodzić pod przymusem.

Gość gość na kafeterii
chora na głowe upasiona baba Racja! A jak opublikowali w internecie zdjęcia ofiar katastrofy smoleńskiej, to wszyscy byli oburzeni. Po tej babie widać, że żadnego żalu nie odczuwa, ta szopka jest na pokaz, sztuczna i wymuszona. Teraz roztkliwianie się nad poronionymi płodami jest po prostu modne.

Gość mamaPOstracie
chora na glowe zastanow sie co piszesz :o zegnam 🖐️

Gość O KURWAAAAAAAAAAAAA
zacytuję bardzo prawdziwą wypowiedz z tego drugiego tematu, całkiem się zgadzam!!! "Nie wiem czy ja mam tylko takie wrażenie, ale cały ten żal po poronieniu jest w wielu przypadkach jakiś sztuczny i wymuszony. Trzeba rozpaczać po płodzie, bo tak wypada, bo wszyscy mówią, że to człowiek, bo modnie jest dziś być "wrażliwym" i "kochającym". Tak jak napisałam, nikomu nie przyszłoby do głowy robić takich zdjęć donoszonemu, zmarłemu dziecku - miętolić w rękach, obracać, macać, ciągnąć za ręce i nogi, stroić jak lalkę w jakąś biżuterię. Przypuszczam, że rodzice byliby tak pochłonięci prawdziwym bólem i żalem, że do czegoś takiego nie mieliby głowy, coś takiego nawet nie postałoby w ich głowie. Sztuczne to i obrzydliwe."

Gość gość
jezuuuuuuu!!! To już zwyrodnienie!! SZok jaka matka pokazuje swoje martwe dziecko i robi z tego sensacje..zero szacunku dla tego biedactwa.. R.I.P

Gość gość
:O

Gość kuzwa@!!!!!!!!!!!!!1
jaki plod??? to bylo dziecko!!!! malutkie,ale dziecko!!1

Jezeli ta kobieta uwaza, ze to co trzyma w reku (i nie tylko))to jest dziecko, to jednak wiekszosc matek po stracie dziecka nie wysyla do internetu jego zwlok po agoni bedących w roznych pozycjach,aby caly swiat podziwiał kilkadziesiąt zdjec plodu 19 tyg..pardone dziecka (jak kto woli) Te zachowanie uwazam za przesadne calkowicie opubliczniając tak osobiste zdjecia niezywego stworka .Celebrytką chciala sie stac? Niech ona idzie w cholere z taką zalobą swiadomie dajac rozglos o sobie przed mediami,a tym bardziej w takich i tylu pozach pstrykac zdjecia plodu, i rozeslalać do sieci foty Durnostwo co baba wyprawia. Swietny trend nastal.. zakladac wlasne strony z fotkami płodow z niedonosoznych ciąż,i dawac o tym rozglos ..ohh jakas jestem biedna ,poszkodowana przed los,ale cool (czekam na wywiady,zdjecia na 1 str. gazet, okladce tym bardziej,najlepiej płatne)

Gość kuzwa@!!!!!!!!!!!!!1
tokstyczna puknij sie w czoło

Jak jutro znajde czas to do tej nieszczęsnej matki maila napisze, nie w postaci linczu ,ale krytyki jej obnazania sie z tak intymnych rodzinnych ,prywatnych fot