Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka po latach

czy trzymacie notatki ze studiów?

Polecane posty

Gość studentka po latach

Przez te kilka lat po zakończeniu studiów sporą część notesów wywaliłam, ale część ciagle leży i jest tego wielka reklamówka. Nie mam za bardzo miejsca zeby to trzymać, tym bardziej ze nigdy do tego nie zaglądam. Najlepiej by było jakbym to miała w formie cyfrowej. Co Wy zrobiliście ze swoimi notatkami po studiach?

Gość gość
Notatki robiłam w zeszytach, wciąż je mam. Ale niestety jakość tych notatek jest fatalna, bo profesorowie tak szybko dyktowali, że i tak nic z tego zrozumieć nie można, taki groch z kapustą po prostu. Miałam też kilka porządnie zapisanych zeszytów, ale pożyczyłam pewnej osobie i już nigdy mi nie oddała, nie mam z nią kontaktu od lat :(

Gość gość
ja jeszcze mam czesc zeszytow z liecum, mam do nich sentyment, tyle sie namęczyłam... tylko kazdy z matematyka w******am do kosza za raz po ukończeniu

Gość gość
Teraz sobie skojarzyłam, że były dwie takie osoby, które nie chodziły na zajęcia, więc pożyczyłam im zeszyty, żeby się uczyły i zaliczyły. Ale i tak żadna z tych osób studiów i tak nie skończyła, bo to byli tzw. wieczni studenci. Zeszytów mi już nigdy nie oddali niestety, a szkoda, bo miałam tam porządnie rozwiązane zadania z analizy matematycznej itp.