Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hędina

co sadzicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość hędina

napisalam do niego z pytaniem czy sie dzisiaj widzimy.a ten mi ze jest na wycieczce ze znajomym. Przykro mi sie zrobilo ze nawet o mnie nie pomyslal i nie zaproponowal czy tez bym chciała pojechac. Zawsze proponowal.

Gość hędina
moze wyolbrzymiam cala sytuacje?

Gość gość
O ludzie. Słuchaj jeśli jesteście w związku to nie rozumiem jaki to problem odpowiedzieć "a dlaczego mi nie zaproponowałeś?" Dowiedziałabyś się wtedy czy ma Cie w d***e, czy np. znajomi kazali mu np. zebrać się w 5 min. A tak teraz siedzisz i myślisz:-o

Gość gość
długo jesteście razem? sypiasz z nim?

Gość gość
No ciezko cos powiedziec o sprawie bo za wiele to nie powiedzialas co to za facet.

Gość gość
No ciezko cos powiedziec o sprawie bo za wiele to nie powiedzialas co to za facet.

Gość hędina
jestesmy ze soba prawie dwa lata co jest rownoznaczne z tym ze sypiamy ze soba. przy najbizszej okazji zapytam dlaczego nie zaproponowal.ale mysle ze gdyby chcial to by to zrobil.ja zawsze jak cos sie kroilo jakis wypad itp to proponowalam, byl pierwsza osoba jaka bralam pod uwage.

Jezu wszedzie musicie razem lazic? To go nie wez nastepnym razem i rachunki wyrownane 😴

Gość wstrętna babo
jesteś powojem i facet ma cię dosyć ograniczasz go,a tego to oni nie lubią kiedyś mąż mojej kolezanki tez wybrał się sam na przejazdzkę rowerowąna pytanie: dlaczego jej o tym nie powiedział,odparł bez namysłu "nie pomyślałem o tym" i co ta jego żona miała natychmiast zakładac temat na kafeterii? a on chyba nie jest mężem twoim,więc nie rościj sobie praw wstrętna baba,tez uciekałabym gdzie pieprz rośnie

Gość hędina
tak najlepiej kogos ocenic po jednym poscie. tak sie sklada ze nie jestem kobieta bluszczem i wiem ze kazdy potrzebuje odrobiny swobody. ale jednak wycieczka to tez mozliwosc przezycia fajnej przygody tym bardziej w grupie ze swoimi, wspolnymi znajomymi. po prostu zrobilo mi sie przykro ze nie wzieto mnie pod uwage i dalo do myslenia.

Gość gość
Nie chciał Cię ze sobą wziąć :((((((((((((((

Gość gość
a może po prostu nie pomyślał o Tobie że byłabyś chętna.Faceci czasami są ograniczeni.