Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie lubi, ludzie mnie obgadują, biją i mówią że jestem gejem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem Kamil, od 3 lat borykam się z problemem, otóż jak zacząłem chodzić do gimnazjum to zacząłem zarywać do pewnej dziewczyny, pewnego razu mi powiedziała że jak ją kocham to mam jej o tym powiedzieć, namyśliłem się i następnego dnia tak jej powiedziałem, a ona zawołała takiego kolesia i mnie pobił bez powodu, i się rozpłakałem przed całą klasą. Odtąd wszyscy zaczęli mnie bić, dokuczać mi, brać przybory i inne rzeczy i nie oddawać, przez ten incydent jestem speszony teraz zarywać do dziewczyn i się boję na ich widok i wszyscy myślą że jestem gejem. Nawet nauczyciele mnie obgadują że jestem dziwny i aspołeczny, w domu jak coś zginie czy coś to wszystko na mnie jest. Teraz właściwie mi dziennie smutno i dziennie płaczę, moje życie nie ma sensu, jedyne co mnie cieszy to to że idę teraz do technikum i może będzie lepiej, pomóżcie mi co ze sobą zrobić, proszę. Chodzi mi co zrobić by takie coś się już nie powtórzyło. Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam:)

Gość typ wiecznej ofiary
:O zrob coś z sobą. musisz być bardziej pewny siebie. bo dlaczego inny mają czuć się lepsi od Ciebie? nie reagowałeś i oni to wykorzystali. a czasem trzeba mieć jaja i zrobić porządek k***a :classic_cool:

Gość gość
Ale ja jestem bardzo nieśmiały i nie umiem się bić, a jak się z kimś biję to wychodzę tylko na idiotę bo nie umiem się bić i to dziwnie wygląda moje ruchy itp. więc daję się im zlać by mi dali spokój na jakiś czas.

Gość typ wiecznej ofiary
więc zapisz się gdzieś. zrób coś ze swoim ciałem, to i z umysłem będzie lepiej :classic_cool: i nie ufaj tak dziewczynom 🖐️ nie pozwól robić z siebie idioty to unikniesz takich sytuacji też.

Gość gość
Od tego czasu jestem strasznie zamknięty w sobie, słucham metalu i zachowuje się jak kobieta, jak dalej tak będzie to stanę się jakimś EMO. Teraz już do zwykłych dziewczyn mam skazę i na FB poznaję dziewczyny EMO, one są bardzo dla mnie wyrozumiałe, czują się tak jak ja bo też przechodziły takie rzeczy, ja bardzo je kocham ale mieszkają bardzo daleko :(

Gość gość
jak się z kimś biję to wychodzę tylko na idiotę bo nie umiem się bić i to dziwnie wygląda moje ruchy itp. ///// haha roz*****i mnie to :D

Gość gość
Nic na to nie poradzę, tak już mam :( Jestem jak baba

Gość typ wiecznej ofiary
masakra :O weź chłopie pogadaj z rodzicami , albo idź do jakiejś poradni bo z Toba nie jest dobrze.

Gość gość
Ale "baby"czasem potrafią bić się jak faceci.:classic_cool:

Gość gość
Wstydzę się, zresztą moi rodzice mają dużo problemów na głowie, mój brat jest ciężko chory i nie wiadomo co z nim będzie, może im powiem jak się sytuacja w domu poprawi.

Gość gość
Dodam też że kiedyś byłem wzorowym uczniem, dostawałem nawet stypendium, a teraz przez te moje problemy ledwo przechodzę :(

Gość gość
Do jakiej niby poradni ma iść?Weź się ogarnij.Co ty wierzysz że te peezdy psycholodzy mu pomogą?? I co mu niby mają k***a pomoc rodzice?? Jeżeli ci ludzie do tej pory nie zauważyli tych problemów to choya akurat je teraz zauważa i mu pomogą.

Gość typ wiecznej ofiary
masz lepszy pomysł? to pomóż chłopakowi bo ja jak widać nie umiem.

Gość gość
Musisz znaleść sobie jakąś fajną dziewczynę z tej grupy o jakiej piszesz.Przy niej zmotywujesz się by stać się prawdziwym facetem.Tak to widzę. A ruchów i odruchów podczas bicia możesz się wyuczyć.Grunt to znać techniki żeby dobrze się osłaniać przed ciosami.

Gość gość
Poznałem pewną dziewczynę którą bardzo kocham, ona umie się bardzo dobrze bić i dlatego jej nikt nie lubi bo wszystkich biła, pocieszała mnie już wiele razy że znajdę sobie w końcu jakąś dziewczynę, ale nie umiem a przez moją głupią nieśmiałość jest jeszcze gorzej :(

Gość gość
Spędzaj więcej czasu na świeżym powietrzu a nie przed kompem bo to chooyowo zamula człowieka.

Gość gość
Zdaje się iż podszyw przejął temat :classic_cool:

Gość gość
Jeśli masz problem z nieśmiałością to owszem....możesz iść do psychologa.

Gość gość
Ja nie lubię psychologów, oni tylko chcą kasę wyciągnąć od człowieka i mi to na pewno nie pomoże, będą tylko zadawać głupie pytania co mnie zdołuje jeszcze bardziej, chyba powinienem zmienić miejsce zamieszkania.

Gość gość
w technikum wszystko sie zmieni:)) chyba ze spotkasz tam kogos z bylej klasy

Gość gość
jesli chcesz napisx do mnie na e maila

Gość gość
ludzie nie moga nas wykorzystywac musimy im sie postawic

Gość gość
Ludźmi którzy Cię ranią się nie przejmuj. Żeby było Ci lżej możesz im powiedzieć że boli Cię takie zachowanie. Bądź z tymi którym potrafisz ufać.

Gość gość
to wkurza nie mozesz tego napisac co chcez

Gość gość
Poogladaj Wejscie smoka z 10x a potek ciulom dokop sie odjeblom:-)