Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektórzy lekarze traktują pacjenta jak przedmiot

Polecane posty

Gość gość
mnie wkurza,ze lekarze kazdego trakuja jak idiote, ktory nie ma pojecia o anatomii, o wlasnym ciele, nie powienien wiedziec, na co dziala jaki lek i jakie ma dzialania uboczne, leczac maly palec lewej nogi potrafia wykonczyc caly organizm, bywaja bardzo ograniczeni - a co gorsze, potwornie zadufani.

Gość ___________koniec
--------------______________________________________________________________________________________________________________________________ende

Gość gość
Przesadzacie ludzie...z lekarzami to jak z każdym. Mozna trafić na fajnego, sympatycznego albo na gbura...w sumie jak w każdym zawodzie. na policjanta , urzędnika itp. Nie zawód decyduje o tym jaki ktoś jest tylko inne czynniki.

Gość gość
pojedzcie do berlinskich klinik ,zmienicie zdanie i otworzycie oczy

Gość gość
a co takiego jest w klinikach berlińskich ???? że zmienimy zdanie Jest tam aż tak dobrze czy aż tak żle ????

Gość tak ciezko zrozumić
zmienią zdanie, umiesz czytać ze zrozumieniem,- tytuł?

Gość gość
uważasz, że lekarze z Berlinie tratują gorzej pacjenta niż w Polsce ?? ja tak nie uważam

Gość głosdfhbtvt
tak cieżko zrozumieć, czy sie udaje ;) W Berlinie leczy bardzo wielu polaków w tym ..w tym ci najlepsi ,znani ,:) lubiani :)sympatyczni którzy za trud swojej orki'', odznaczeni zostali :)u P Merkel ale nie tylko ..u Obamy również

Gość gość
po co piszecie o Berlinie temat dotyczy leczenia w Polsce i polskich lekarzy

Gość bnm,mnbvcuyjhtgfru
ok nieważne , nie rozumiem psioczenia na lekarzy!

Gość gość
to nie jest jak piszesz "psioczenie " ale ludzie piszą po prostu to co odczuli na własnej skórze Szkoda że ty nie odczułaś /odczułeś niektórych ich zachowań skandalicznych tych wymuszeń łapówek itp.... Ale ty na innym świecie żyjesz i o tym w życiu nie słyszałaś zapewne ....

Gość dla ładniejszych zawsze mili
aaahhaa ja na innym świecie zyłam? :D w kosmosie ? Niepotrzebne te łapówki ! To nie komuna :)) naprawde niepotrzebne one są

Gość 7♕7
przestańcie juz gadać o tych lekarzach, bo ten temat jak sfilcowany schaboszczak dziesięć razy odsmarzany

Gość gość
odsmażany! jak juz

Gość gość
łapówki ni8epotrzebne owszem nieeee ale jak trzeba czekać w kolejce NFZ-towskiej na operację np. ortopedyczną czekasz 2 lata a gdy odwiedzisz doktorka w gabinecie prywatnym czkasz miesiąc dwa na operacje [ dodam ze w tym gabinecie niezła kasa musi wpaść w jego kieszeń ] więc pani szanowna nie pierooodol głupot że wszystko jest cacy !!!!!!!!!!!!!!!!!! idiotko

Gość gość
już wolę nie mówić jak się miejsca załatwia w szpitalach .. no chyba że kogoś z wypadku karetka przywiezie tu już mus mają przyjąć .... Rodzinki lekarzy mają pierwszeństwo a zaraz po nich pacjenci z prywatnych gabinetów gdzie wręczysz lekarzowi sporą kasę ..... a na końcu i traktowani po macoszemu są pozostali .. i nie pytaj skąd wiem bo wiem na 100 procent wiem ...wiem wiem wiem Ale przecież zaraz ktoś zacznie tłumaczyć to że wszystko im się należy bo studia ciężkie mieli więc teraz muszą tak robić bo życie ich do tego zmusza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ciekawe czemu prokurator nie zajmuje się takimi sprawami ... bardzo mnie to ciekawi bo przecież to przestępstwo jak ktoś tak postępuje ale widocznie wg norm społecznych uzależnianie zdrowia i życia czyjegoś od dania/ lub nie dania pieniążków nie jest przestępstwem ;/

Gość gość
kretynko totalna akurat ja nie wręczałem łapówek wiem i znam ten temat z innej strony ale Tobie nie zamierzam o tym mówić ... bo ty mało rozumiesz z tego co tu się pisze idiotko nigdy nie odwiedzam lekarza ortopedy jako pacjent !!!

Gość gość
co za pedał ,wal sie na ryj i razez z lekarzami

Gość gość 12
Lekarze traktują pacjentów jak przedmiot bo nie idą na medycyne z powołania. To karierowicze którzy chcą w krótkim czasie się nachapac. Dajcie im jeszcze podwyżkę to będzie jeszcze gorzej. Lekarz nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci za swoje błędy jako jedyna grupa zawodowa. Więcej odpowiedzialnosci ma kasjerka w markecie, bo jej z pensji potraca jak się pomyli..

Gość gość
16-40 coś Ty?