Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grecja - ktos z was byla? podzielcie sie doswiadczeniem

Polecane posty

Gość gość

Wybieram sie we wrzesniu do Grecji ale troche sie obawiam bo nie dosc ze jestem w ciazy we wrzesniu bede w 18tyg to jeszcze zabieram 2 ( 3l i 1l)dzieci. Jak tak jest z opieka szpitalna w razie czego? Mamy zarezerwowawa wycieczke all inclusive ale obawiam sie czy dzieci bede mialy co jesc. Co zabrac ze soba?? Wode? Moze lepiej dla roczniaka sloiczki? Pomozcie bo mam mase pytan i watpliwosci

Gość Kartę do bankomatu
Myslisz, ze Grecja jest na końcu świata i nie ma tam wody czy słoiczków? :O

Gość gość
A co roczniak je? Zawsze znajdzie się chyba to co lubi w wersji allinclusive? Ją Byłam ale w sierpniu i upał masakryczny.

Gość gość
Ja bym w ciazy nie.jechala to inny klimat jak zaczniesz jesc ich jedzd.ie to.sraczka gotowa non stop . Wybadaj jeszcze temat . Mi polozna mowila tez.ze po 20 tyg podrozowanie jest niezpieczne ty jeszcze do upalu jedziezz

Gość gość
Up

Gość gość
Ja jezdziłam do Grecji na wakacje i do pracy przez 5 lat. Wode niegazowana kupisz w kazdym sklepie, i taka tez sie gotuje, bo woda z kranu jest okropna nawet grecy jej nie pija. W sklepach jest wszystko, słoiczki też.

Gość gość
Ja nigdy biegunki tam nie miałam :P :P :P

Gość gość
leki w aptece sa tanie mozna tam kupic takie same leki jak u nas np Cholinex, Aspiryne i sa tanie, szpitali nie polecam, byłam kiedys z kolezanka w ateńskim szpitalu i było brudno, jednak sama opieka jest ok

Gość gość
tam wszystko jest, to jest normalnie europejskie państwo a nie turcja czy o zgrozo tunezja. wody nie bierz, kupuj na miejscu butelkową, lot jest krótki, pogoda we wrześniu też będzie akurat bo ok 30 st, a nie 40parę jak w lipcu, także głowa do góry. weź dużo euro i tyle :) tubylcy są bardzo przyjaźni i nie ma się czego obawiać :)

Gość gość
aha i ja nie miałam żadnego zatrucia jak w turcji czy tunezji, żadnej "zemsty" itp. to w końcu europa a nie afryka

Gość gość
Dzięki wielkie za rady, to będzie pierwsza nasza zagraniczną wycieczka dlatego tak przeżywam. O ciążę oczywiście jeszcze zapytam ginekologa ale ciała bez problemów więc myślę że będzie ok. A w samolocie muszę poinformować że jestem w ciąży?

Gość gość
w samolocie nie, ale przy przejsciu na lotnisku tak

Gość ginny.
Byłam w Grecji wszystko bardzo fajnie było. Dużo czyściej niż w Bułgarii np. (tam się zatrułam).

Gość gość
Po 18tyg można latać samolotem

Gość gość
Lec i nie przejmuj sie komentarzami, bedzie dobrze

Gość iustak
Dokładnie, to jest europejskie państwo. Byłam tam 2 lata temu, dokładniej na Korfu, i myslę, że jeśli miałabym jechać za granice z dzieckiem to własnie tam. Byłam w końcu września i nie było już upalnie. Ale kilka słoiczków bym wzięła na wszelki wypadek.