Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROR nawet i tutaj musisz śmieciś głupia kobieto?

Polecane posty

Gość gość

Idź sobie.

a moja psychofanka ktora usychala z tesknoty ;-) lazi to po wszystkich topikach gdzie sie wypowiadam;-) mam tam gdzie pbociany zawracaja twoje slowa, proby i grozby;-) as easy as it is;-)

Gość gość
dlaczego nie wypowiadasz sie na za granicą a tutaj? uciekłaś

moja psychofaneczka w natraciu;-) zawzse jak zobaczy moj wpis w innym dziale to ujada ze nie wypowiadam sie w dziale za granica - rozumiem ze czuje sie zaniedbana ;-) a wypowidam sie tam gdzie mam na to ochote -;-) i masz racje "ucieklam" ;-) ;-) ;-) po prostu w przeciwniestwoi do ciebie intersuje mnie wiecej rzeczy niz ciagle mielenie tego samego - as easy as it is;-) ale wiem ze ty jako psychofanka znajdziesz mnie wszedzie i bedziesz zasypywac moja skynke mailowa z tego niedopieszczenia;-)

moja psychofnaka nie moze sie pogodzic z odrzuceniem - mam podejrzenia ze ona sie uzaleznila ode mnie i od moich wypowiedzi;-)

Gość info.piszccie
ror jestem bardzo dobrym informatykiem :) już namierzyłam adres IP Twojej "psychofanki" :) Jeżeli chcesz, pisz podam Ci nawet jej dane :):)

Gość info.piszccie
ror jestem bardzo dobrym informatykiem :) już namierzyłam adres IP Twojej "psychofanki" :) Jeżeli chcesz, pisz podam Ci nawet jej dane :):)

Gość gość
a ja bardzo lubie wypowiedzi ROR. I ide o zaklad,ze zaraz ktos napisze, ze to ja jestem ROR

Gość gość
Nie jestem twoją fanką ror. Widziałam dużo wpisów na tamtym dziale i czasem soć odpisałam....tutaj częściej zaglądam i się zdziwiłam że i tu wesżłaś. Chociaż muszę przyznać na tym dziale mogą cię bardziej polubić bo piszesz mniej oprzerażająco

"ror jestem bardzo dobrym informatykiem już namierzyłam adres IP Twojej "psychofanki" Jeżeli chcesz, pisz podam Ci nawet jej dane " x zupelnie mnie to nie interesuje;-) ta pani mnie jedynie bawi;-) nawet ja lubie na swoj sposob;-) x a ja bardzo lubie wypowiedzi ROR. I ide o zaklad,ze zaraz ktos napisze, ze to ja jestem ROR x ja ci powiem kto to napisze - moja psychofanka;-) x Nie jestem twoją fanką ror. Widziałam dużo wpisów na tamtym dziale i czasem soć odpisałam....tutaj częściej zaglądam i się zdziwiłam że i tu wesżłaś. Chociaż muszę przyznać na tym dziale mogą cię bardziej polubić bo piszesz mniej oprzerażająco x wiesz ja nie dziele ludzi ani na dzialy ani na fanki czy antyfanow;-) poz atym jednym przypadkiem gdzie laska walczy od dlugiego czsau o moja atencje, mysle ze jest lekko zaburzona ale mi tam rybka. uwazam ze forum sluzy pogawedka i wymienie opinii, nie zalezy mi czy ktos mnie lubi czy nie lubi, nie przywiazuje sie do tego - a opinie mam takie same - i zagldama na rozne dzialy ku utrapieniu mojej psychofanki ktora probuje cos na mnie wymusic;-)