Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem ona sie tak dobrze trzyma?

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy koleżanke, szczupła, zgrabnam gładka na twarzy, mysląłam że ma gdzięs z 28 lat, a ostatnio sie okazało ze 41 :-o jak ona to robi, czarownica? :-o

Gość gość
moze unika opalania, nie pije , nie pali?

Gość gość
jest wiele 20 latek co wygladaja na 40 tke- bo pija , pala opalaja sie i sa spasione

Gość gość
no pije akurat dużo, piwo po pracy itd

Gość gość
ale to slonce jest najgorszym wrogiem skory -opalanie- i cukier - udowodniono z e on po prostu niszczy skóre-wiec moze ona unika cukru, słodyczy?

Gość gość
Ja mam 35 lat ale wszyscy dają mi 28 lat myslę że to geny moja siostra ma 43 a dają jej 30

Gość gość
Utrzymać łądną figurę to nie problem. Codziennie sport i wszystko gra. A to, co z wiekiem się ,,psuje'' jest zakryte ubraniem. A co do twarzy. Ostanio też poznałam taką panią, chyba pod 50-tkę. Twarz gładziutka jak u dziecka! Potem się dowiedziałam, że jej córka prowadzi salon kosmetyczny i wszystko się stało dla mnie jasne.

Gość gość
kosmetyki i zabiegi robia cuda ale na te drogie nie kazda stac-a unikanie opalania, niezarcie słodkosci, nie paleniee, nie picie -to nic nie kosztuje

Gość bazylishkedsds
sekret mlodego wygladu tkwi w piciu zielonej herbaty -.- d

Gość gość
gwiazdy,celebrytki maja kasy jak lodu a przeciez pisma plotkarskie pokazuja które s a zniszczone przez oplaanie -pomarszczon raszple- słonce niszczy skóre nieodwracalnie i nawet wypasion e drogie zabiegi całkowicie tego nie zniwelują

Gość gość
Piję zieloną herbatę od kilkunastu lat, nie opalam się, słodycze jem raz na 2 miesiące może, nigdy nie wzięłam papierosa do ust, alkohol raz na rok. I co? Mam 25 lat i delikatne zmarszczki wokół oczu! To kwestia genów, bo moja mama też szybko zaczęła się starzeć. Dodam, że uprawiam sport. To naprawdę kwestia genów, zależy od tego, jaką skórę odziedziczymy, czy cienką i delikatną jak papier(jak ja) czy grubszą, bardziej tłustą(na takiej zmarszczki pojawiają się bardzo późno).

Gość gość
czytalam artykul o cukrze-pisało z e on niszczy wlokna kolagenowe i przyspiesza starzenie-ogolnie cukier zanieczyszcza skore i powoduje wypryski

Gość gość
cukier niszczy i degeneruje cały organizm i ludzie którzy go unikaja sa w lepszej formie niz ci co go zra - np sodza kawe , herbate