Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja z zakładu o 10 zł

Facet 20 lat, zakład na 3 tygodnie kto więcej schudnie

Polecane posty

Witam! Wraz ze znajomym założyliśmy się kto więcej schudnie w ciągu 3 tygodni. Mam 187 wzrostu i aktualnie ważę 101 kg. Problem zaczął sie po skończeniu szkoły, za dużo piwa :D. Do tej pory utrzymywałem wagę 90 kilo, ponieważ chodziłem regularnie na siłownie (dla przyjemności, bez przesadzania czy jakiś używek). Chodzi mi o porady co do żywienia, ponieważ o ruch się nie martwię, robię minimum 100 km tygodniowo na rowerze, kopię w piłkę, a ostatnio zgodnie z modą próbuję tenisa. Jakas dieta nie cud, lecz wspomgająca mój wisiłek fizyczny? (w te 3 tygodnie muszę schudnąć jak najwięcej, moim mażeniem jest 88 kg, a później to już trzymanie wagi)

tam się wkradł błąd z mojej strony, 88 kg to wynik końcowy mój planowany po okresie 1-2 miesięcy, nie jestem aż tak naiwny, że schudnę 13 kg w 3 tygodnie ;>

Gość gość
Przez pierwszy miesiąc na Dukanie, schudłam 10kg;później po 5 kg na miesiąc przez kolejne 2.

Gość gość
jedz : 1.białko (piers kury, ryby, jajka, jogurty naturalne) 2.węglowodany złożone (ryż brązowy, kasze ) 3.warzywa 4.tłuszcze zdrowe (oliwa z oliwek, olej lniany) pij: 1.dużo wody 2.herbaty ziołowe

A co to jest Dukan ;O

Gość gość
najwięcej tu chyba schudła ostatnio dziewczyna na poście sokowym, 5 kilo w ciągu pierwszego tygodnia, poszukaj wątku juice fast czy jakoś tak

Gość njfzzz
dieta south beach jesz duzo i chudniesz schudłam w 2 miesiace 14 kg bez glodzenia sie chodzilam syta ze nieraz nie moglam juz jesc a je sie 6 posiłkow ( w tym przekaski ) i nie mialam duzej nadwagi bo 172/68 kg i co s chudlam za duzo z epotem musialam na sile przytyc troch e naprawde polecam a dukan tez byłam ale nie polecam ( obciaza nerki)

Gość njfzzz
z czego 6,5 kg na wypasnym zarciu w 2 tygodnie a nie głodowki na sokach a potem jojo

Gość gość
"a dukan tez byłam ale nie polecam ( obciaza nerki)" Może Twoje obciążył,bo moich nie:)ale ja przeprowadziłam dietę książkowo.

Gość njzfff
Mnie nie ibciazyl bo moze dlatego ze stosowalam wg ksazki ale znam takch co teraz maja problem

Gość Olcia Dubicka
Skoro masz tyle ruchu to nie powinieneś mieć problemów z wagą, no chyba że jesz nie regularnie i śmieciowe jedzenie więc na początek zadbaj o regularne jedzenie co 3 góra 4 godziny i zdrowo przede wszystkim, ewentualnie możesz dodać do tego jakieś wspomagacze. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.