Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczki z kafe muszą być strasznie brzydcy skoro żadna ich nie chciała

Polecane posty

Gość gość

bo fajnego chłopaka dziewczyny same podrywają nawet jesli jest nieśmialy, a brzydala i głupka ? nikt nawet bardzo inteligentny facet, który jest po prostu bystry, obeznany w swiecie ma obok siebie jakąs kolezanke ktora sie podkochuje w jego intelekcie, mimo ze jest malo atrakcyjny. Wniosek ? Prawiki z kafe są :debilami i/lub brzydalami

Gość gość
O s**t. Ja tam myslalam, ze prawiki z kafe sa z***biscie ladni. Np. taki grzeslaw 1.55 cm wzrostu mmm ciasteczko.

Gość gość
To, ze fascynujesz się JKM, czytasz tzw niszowe portale nie czyni Cie inteligentnym drogi Argenie.

Gość pewien prawiczek
no owszem jestem brzydki, a co?

za to ty autorze musisz być za.ku.rwiście piękny, skoro zakładasz dziś kolejny topik o prawikach. 1 naprawdę przykro nam, że stara nie puściła cię na te kolonie, ale może idź zbierać czereśnie albo coś, zarobisz sobie na lizaki i wyrwiesz się sprzed kompa.

A wiesz co mi psycholog powiedział? Że ja mam problemy z nawiązywaniem relacji, moja rozmowa się nie toczy tak jak powinna i nie ma dzięki temu tego elementu podrywu. I takim sposobem dotarłem do dziś bez dziewczyny.

Gość gość
No to ja jestem wyjatkiem:P

Gość gość84
Idąc za autorem to muszę być strasznie brzydki skoro nigdy żadna mnie próbowała nawet poderwać. Ale nie, myślę, że to musi być bardziej skomplikowane. Generalnie zapewne lwia część problemów poruszanych na tym forum bierze się z niedopasowanego do tego świata charakteru (niektórzy czasem mówią prościej że ktoś ma poprostu z*****y charakter.)

Gość niepełnossprawny88
Ja uważam się za bystrego i w sumie z twarzy też chyba brzydki nie jestem ;p

Gość brzydki ale inteligentny
Proszę tu nie obrażać osób którym natura poskąpiła urody!

Gość gość
Ja jestem zbyt wymagajacy i niesmialy. Sporo kobiet mnie podrywalo ale nie byly w moim typie

Gość Obergefreiter
A mi laski mówiły że jestem przystojny. No ale co z tego jak nie umiem gadać z nimi. Tak jak Argen napisał jak ktoś nie ma bajery to w dzisiejszych czasach nie znajdzie kobiety. Taka prawda.

We mnie były 3 dziewczyny zakochane tyle że ja je olałem i teraz troch tego żałuje. To był w 3 gimnazjum tyle że zrobiłem to dlatego że byłem zakochany w innej i to była nie odwzajemniona miłość !

Gość gość
38 lat prawiczek onanista, jestem szczesliwy i zadowolony z zycia.

Gość Tir na Nog'th ;)
Za to założyciel tematu musi być strasznie orginalny i yntelygent na dokladke ;)24h pierdolić o tym samym jakby go tutaj przyspawano

Gość gość
38 lat offerma to ty ?

Gość a to na to ?
co?

Gość gość
autorka uważa, że jak facet nie r****ł to ciota a jak r****ł to już super :/ Czy facet musi uprawiać seks z każdą, która tego chce? Czy nie liczą się już uczucia? Czy trzeba się puszczać byście uznały nas za mężczyzn? Sam osobiście podobam się wielu kobietom, jedne mnie zapraszały gdzieś, inne dawały mi swój nr telefonu, inne wyznawały, ze chciałyby być ze mną w związku. Czy mam wykorzystywać kobietę i to, że coś do mnie czuje pomimo, że ja do niej nic takiego nie czuje?

Gość gość
Kobiety to pustaki

"To, ze fascynujesz się JKM, czytasz tzw niszowe portale nie czyni Cie inteligentnym drogi Argenie." x klasyczny przykład "leminga". wg gościa jeżeli ktoś nie robi tego co robi większość to "głupek" :D http://www.youtube.com/watch?v=pVZ9G7fWm7g x "nie trzeba walczyć, wybierać ani myśleć będziesz szczęśliwy gdy nie wiesz czego chcesz. bo każdy leming gdy staje nad urwiskiem bez lęku skacze bo inni skaczą też"

Gość gość
spierdalaj nudziarzu 🖐️

Gość gość
"To, ze fascynujesz się JKM, czytasz tzw niszowe portale nie czyni Cie inteligentnym drogi Argenie." x no ale taka przecież jest prawda, może być inteligentny ale nie musi, idioci jego pokroju też czytają czasem takie rzeczy

z pewnością. ale co to ma do rzeczy w ogóle żeby używać tego w kontekście inteligencji czy jej braku?

Gość gość
a co do rzeczy ma używanie kontekstu "lemingów" zwiazanego z polityka?

Gość gość
!offerma ty czasem nie jesteś projektem kafe ? Bo tyle lat tutaj !

Gość gość
nie mieszaj do wszystkiego polityki :o to szczyt nudziarstwa

Gość gość
.,

Gość gość
!offerma ty czasem nie jesteś projektem kafe ? Bo tyle lat tutaj ! ?

Gość gość
Prawiczki z kafe muszą być strasznie brzydcy skoro żadna ich nie chciała bo fajnego chłopaka dziewczyny same podrywają nawet jesli jest nieśmialy, a brzydala i głupka ? nikt nawet bardzo inteligentny facet, który jest po prostu bystry, obeznany w swiecie ma obok siebie jakąs kolezanke ktora sie podkoch*je w jego intelekcie, mimo ze jest malo atrakcyjny. Wniosek ? Prawiki z kafe są :debilami i/lub brzydalami ------------------------------------------------------------------------------------------- To jest wlasnie kobiece myslenie brzydki = glupi ! Temat pokazuje ograniczenie i hipokryzje kobiet ! Obwiniaja wiecznie takich facetow ze to ich wina ze sa sami ! A prawda jest taka ze to wina kobiet ktore szans takim chlopakom nie daja , odrzucaja ich !

Gość gość
a ty umiesz czytać ze zrozumieniem prawiku?