Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jak się postarzyć? mam 20, wyglądam na 15... pomocy

Polecane posty

Mam 20 lat, ale jestem osobą niskiego wzrostu o dość dziecinnym wyrazie twarzy... Juz nie wiem co mam robić, poniewaz kazdy dzien, kiedy musze wyjsc do sklepu lub cos zalatwic, zalamuje mnie. Ludzie dają mi najwyżej 15 lat, sprzedawcy mówią na "TY" co mnie irytuje, traktują jak jakąś małolatę. Raz przy wejsciu do klubu (wstęp od 18 lat) nie chcieli mi uwierzyc, ze jestem pełnoletnia... Proszę, nie mówcie, że jak będę mieć 30-40 lat, to będę młodo wyglądac, ponieważ taki argument nie pociesza mnie, ale wręcz załamuje. Czy zna ktoras z was sposoby na makijaz dodajacy lat, ubrania, albo jaka bizuterie dobrac? Jaka fryzura i kolor wlosow bedzie najbardziej odpowiedni aby dodac sobie lat? Prosze poradzcie cos, bo nie wiem co robic...

Gość gość
Wyluzuj, 5 lat mniej to żadna tragedia :) Ja mam 35, a dają mi 20-25. Makijaż, strój, fryzurę lepiej dobrać do typu urody i okoliczności. Próbując się na siłę postarzyć, możesz sobie tylko zrobić krzywdę, zwłaszcza jeśli masz jak piszesz dziecinny wyraz twarzy.

ale wygladasz na pelnoletnia

Gość gość
jaki masz kolor włosów? Ja jak miałam ciemne to wszyscy mnie postarzali, dawali mi ponad 20 lat a miałam 17. A w jaśniejszych wszyscy mi teraz mówią, że jak dzieciak wyglądam. Ale jeśli masz naturalnie ciemne włosy no to nie dotyczy :).

Gość gość
postarzają zaczesane do góry włosy przy dużym czole i szerokie brwi