Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa222

spowodowaliście kiedyś prawie wypadek? ja dziś prawie.. :(

Polecane posty

Gość gościówa222

prowadzilam auto chłopaka, śmialiśmy się. jechalismy droga w lokalnej wsi. zza krętu wyjechało auto a po drugiej stronie szła rodzinka. gdyby nie krzyknął i nie zrobił nic kierownicą to nie wiem. nie jechałam szybko, ale jakby byłam w srodku. więc po albo bym wjechała w auto albo w stronę rodziny :/ dlatego nie można faktycznie ani gadać najlepiej w czasie jazdy ani nic.. nawet jeśli się szybko nie jedzie to zawsze jakaś niebezpieczna sytuacja moze wyniknąć. a z wami coś bylo podobnego?

Gość gość
tak to jest jak sie prawko robi doopa a nie glowa

Gość gościówa222
doopą to ty robiłeś. chwila nieuwagi + niebezpieczna sytucja, w której sie znalazłam i każdy mógł byc w mojej sytuacji w tzw potrzasku.

Gość o taksdfgh
znajomy duch ,opowiadałam mu pewna historyjkę w pewnym momencie skończył sie pas, a tuz obok pedził tir i by nas zmiażdzył :( byłyby 2 pogrzeby do dzisiaj to wspominamy

Gość gościówa222
no widzisz?;( nie można gadać wgl... ech

Gość gość
ja tez kiedys spowodowalam(prawie) raz jechałam rowerem z górki i przejechałam na pasach, doslownie 5cm od auta,ktore zaczelo rozpaczliwie hamowac... na szczescie nic sie nie stalo ale przed oczami mialam wypadek. innym razem mialam 16 lat i wzielam auto taty , jechalam z kolega, gadalismy i na ulicy prawie uderzylam w staruszke :( od tamtej pory uwazam jak moge

Gość z ciebie taki kierowca jak ze
p*****lnieta gościówo22