Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgłaszać każdy przypadek

Złomiarzy widać jeszcze tylko w Rumunii, Bułgarii i w Polsce

Polecane posty

Zlikwidować składnice złomu i problem zniknie jak wiele innych z tym związanych. Wystarczy przyjąć system z USA, i nikt kraść nie będzie. W USA nie istnieje forma gotówki. Wszędzie płacą czekiem imiennym.

Gość Kubus Muchatek
nie wiem czy ci wiadomo, ale zlom jest niezbedny do produkcji np. zeliwa... zlikwidowac tez zeliwo czy jak wszystko w polsce - zaczac importowac z zagranicy?

Gość gość
Bardzo dobrze że chociaż tym mogą się zająć i odzyskiwać metale jako wtórny surowiec. O tym to gnoju myślisz żeby zlikwidować skupy złomu ale o tym co byłoby gdyby takowych nie było to nie myślisz. Złomiarzy jeśli nawet nie ma w USA to jest w choy morderców,pedofili,g****icieli i innych czubów a na to już ci transakcje bezgotówkowe "nie pomogą"jełopie. :D W ogóle co to za jakiś poebany temat otworzyłeś?Chcesz dyskutować czy zwalić se pod to konia?Idź spać bo udaru chyba od upału dziś dostałeś.:D

Przepraszam.Myślałem,że was zaskocze swą inwencją. Nie mam pomysłów. Stary mi do wanny jeszcze ostatnio zaczął wchodzić co wieczór i już w ogóle nie mogę się nad niczym skupić.

Gość zwyciezca jest sam
Jak nie masz pomyslow, A ZWLASZCZA jak nie masz wyobrazni - przestan rzucac bezsensowne hasla tylko dlatego, ze wujek sam je u siebie zastosowal