Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernark

przy swoich kompleksach na punkcie wyglądu i wagi oceniasz się kobieto

Polecane posty

Gość bernark
słuchaj ty ciapo dzięki za słowa krytyki , już mam za sobą posadzenie drzewa , posadziłem wiele drzew , wybudowałem własnym staraniem pierwszy dom , wybudowałem drugi dom , jasne, że jestem ciapą , ponieważ jeszcze nie wybudowałem własnoręcznie własnego trzeciego domu ale wkrótce to nadrobię , tylko nie wiem, czy będziesz zadowolona ze mnie , gdy nad ranem będę wychodził z łóżka małżeńskiego i wracał styrany po całym dniu przed północą , wykąpiesz mnie przed snem chociaż , czy wygonisz do stodoły aby w sianie spać ?

Gość gość
bo nie nadaje się na matkę, nienawidzę dzieci, seks mnie trochę obrzydza, ale to może tylko dlatego, że go nigdy nie uprawiałam, poza tym ludzie szybko mi się nudzą, więc mąż też mi się pewnie szybko znudzi, chyba, że znajdę kogoś przecudownego, ale wtedy nie będę chciała się z nim wiązać małżeńską rutyną, raczej błąkać po polach i lasach spijając rosę z kwiatów i rozkoszując się naszą czystą miłością. a tak poza tym, nie wyobrażam sobie wdrażanie się na siłę do jego rodziny, którzy będą obcymi dla mnie przecież ludźmi.

Gość słuchaj ty ciapo
ile masz lat? :)

Gość bernark
słuchaj ty ciapo Zapewniam Ciebie, że są i istnieją faceci konkretni, bardzo pracowici i z charakterem i swoje życie oddadzą za rodzinę , trafisz kiedyś na konkretnego

Gość gość
bernark to duch cafe :)

Gość słuchaj ty ciapo
własnie widzę że on tu straszy ;)

Gość miss holmes :p
A co tobie dolega, duchu cafe, jakie kompleksy, że mając 37 lat, nawiedzasz po nocy fora i ględzisz jak potępiony, zamiast zaprosić do tych domów żonę i narobić jej dzieci? Pewnie masz furę kompleksów i nie potrafisz być mężem, bo nie nadajesz sie do związku.

Gość wspaniala kobieta
Ja oceniam siebie na dobre 8,5 i uwazam ze jestem swietna żoną bo: -jestem wyrozumiala i cierpliwa -szanuje prywatnosc -nie wyrazam sie nigdy publicznie zle o moim mezu -jestem pracowita -jestem inteligentna i dobrze wyksztalcona -bardzo dobrze wygladam i dbam o siebie -lubie sex -dobrze zajmuje sie dzieckiem, jestem kreatywna wiec dziecko sie rozwija bardzo szybko -jestem aktywna i lubie ogolnie cos robic, cokolwiek, zawsze mam zajecie -malo mowie ;) Taaak mojemu mezowi trafilo sie jak slepej kurze ziarno. I on to wie

Gość brzózzzzka
bernark to Bolek Zdun :)

Gość gość
bernark czy mogę ucałować Twoje stopy ?