Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u was tez są tacy plotkarze? bo ja jestem wnerwiona

Polecane posty

Gość gość

Pisze bo musze się wygadać! Kilka dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. postanowiliśmy powiedzieć o tym rodzinie w sobotę bo mam wtedy urodziny i robie grilla więc najbliższa rodzina będzie zaproszona. Z racji pracy jaką wykonuję gin od razu dał mi zwolnienie. Wczoraj przyjechali do nas mój brat z żoną i po ok godzinie pytają się uśmiechnięci czy nie mamy im nic do powiedzenia. Okazało się, że wiedzą , że jestem w ciąży - od kogo nie chca powiedzieć. Wiedziały o tym tylko osoby z mojej pracy, a oni nikogo z mojej rodziny nie znają. pod apteką spotkałam koleżanke z byłej pracy i gratulowała mi ciąży. Powiedziałą mi od kogo wie, ale kąd ta osoba o tym wiedziałą nie mam pojęcia. Kurna cholerne małe miasteczka. Czy nawet o ciąży nie można nikogo powiadomić osobiście tlyko plotkary muszą byc pierwsze? U was tez tak jest?>

Gość gość
Nie, nie mam takich osób w swoim otoczeniu. Skoro chciałaś sama powiadomić innych to trzeba było powiedzieć w pracy że to poufne.

Gość gość
U mnie też tak było. Z racji tego, że miałam zagrożenie poronieniem na początku wiedziały tylko osoby z pracy, moi rodzice, teściowa. Moi rodzice nikomu nic nie powiedzieli. Gorzej z teściową : mimo, że prosiłam, żeby nic nikomu nie mówiła, już tydzień później wiedziała cała rodzina i jeszcze po chamsku dopytywali czemu jestem na L4 i czy na pewno nie poronię..

Gość gość
zgłoś tę sensacyjną sprawe do detektywa rutkowskiego, on pomoże ci ustalić fakty :) Potem zwołacie konferencje i obwieścisz światu, że jeden z twoich seksualnych stosunków zakończył się zapłodnieniem ! To będzie szoł !!!

Ooo kochana, w małej miejscowości nic nie umknie uwadze plotkar. Plota plotę pogania, taka prawda, poczta pantoflowa działa lepiej niż komórki, komputery itp. O mnie też chodziły ploteczki, tyle, że każda to bujda, ale skąd u ludzi taka fantazja... A o ilu nie wiem to nie chce nawet myśleć ;p

Gość gość
A co do pracy to jeśli tam tacy plotkarze to zawsze mogłaś prosić lekarza żeby ci wypisał chorobowe bez kodu B.

Gość gość
bez kodu b nie byłoby 100 procent płatne

Gość gość
To nie problem -po przedłożeniu zaświadczenia o tym iż kobieta była w tym czasie w ciąży byłoby wyrównanie za ten okres.

Gość gość
właśnie prosiłam w pracy aby nikt nikomu nie mówił, bo chce rodzienie powiedzieć o tym w sobotę podczas urodzin. Ale oczywiście jakies plotkary zawsze się znajdą. Nie cierpię plotkarzy! Naprawdę brzydze sie plotkami i takim gadaniem co kto gdzie i kiedy. Czy ludzie nie mają własnego życia że tak bardzo interesują się życiem innych?

Gość gość
tak, nie mają.Mnie ostatnio sąsiadka rozliczała , czemu z domu nie wychodzę (bo nie widzi, jak wychodzę) , i że miałam udar.Z*****am ją ska ma taką informację: sąsiedzi, no to ja którzy.Kopara jej opadła, juz nie wiedziała co powiedzieć.Takie małomiasteczkowe k***y,większość zawodówa albo podstawówa.Nie wymagaj od nich myślenia.Dla niech świat , to trudne sprawy.

Gość gość
moja kuzynka 2 razy była w ciąży bo raz szła w luźnej sukience ( pewnie chce cos ukryć! ), a innym razem miała na sobie grubą futrzastą kamizelkę ( pewnie nie chce żeby brzuch było widać )

Gość gość
Mój brat wyjechał jakiś czas temu za granicę z dziewczyną. Nie ułożyło im się - rozstali się i ona wróciła do miasteczka po jakiś dwóch miesiącach. Oto, co ludzie wymyslili: pojechali za granicę, ona go zdradziła z czarnym (???), dokonała aborcji i wróciła, bo ją rzucił (pierwsza wersja) ona zaszła w ciążę jeszcze w Polsce, on dowiedział się za granicą, pobił ją, straciła dziecko i wróciła do kraju (druga wersja) pojechali specjalnie dokonać aborcji, bo tam legalna, po fakcie on ją rzucił i kazał się wynosić do kraju (trzecia wersja) :o Rzygam juz tym miasteczkiem.