Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neera.s

Szukam kompanek na w wyjazd do Paryż (wrzesień 2013r )

Polecane posty

Gość neera.s

Jak w tytule szukam kompanek (wyłącznie dziewczyny) na wyjazd weekendowy do Paryża (wylot prawdopodobnie z Wrocławia). WRZESIEŃ 2013 Ogólnie planuję zamknąć się w jak najtańszych kosztach (tani przelot i spanie na miejscu), zwiedzanie miasta z mapą itp. dokładny plan do dogadania. Nie jest to mój pierwszy taki wyjazd (za sobą mam już Wiedeń oraz Rzym) każdy udał się fantastycznie! Odnośnie szukanej / szukanych osób: Mile widziane poczucie humoru oraz wiek pomiędzy 18-35 lat (ja mam 26lat), aczkolwiek nie jest to warunek. Zainteresowane osoby proszę pisać na maila. Odpowiem na wszelkie pytania.

Gość neera.s
Oczywiście sama jestem kobietą o tak sobie czytam i doszłam do wniosku że po treści to może nie być oczywiste :)

Gość neera.s
Oczywiście nie zostaniecie sprzedane do francuskiego burdelu, ale to też chyba powinno być oczywiste :)

Gość neera.s
Piętro wyżej to podszyw.

Gość Neera.s
a ile sie w Wiedniu wyruuchalam:)nawet mam dziecko z takich wycieczek:)ojcem dziecka jest jakis somalijski sprzedawca ryb ale co tam:P

Gość neera.s
Znowu podszyw. Nie będę karmić internetowych troli :) zainteresowane osoby proszę o kontakt. pozdrawiam Was!

Gość neera.s
ale od razu mowie ze skladke na wyjazd robie i macie na konto wyslac pieniadze.nie oszukam was bo jestem bardzo religijna:)

Gość gość
Kurczaki pieczone;)...chętnie bym się z Tobą wybrała:)ale nie mam szans:(no ale trzymam kciuki,żeby Ci się udało:)!

Gość neera.s
Dzięki za kciuki :) A ty podszywie jesteś śmieszny - poprawiłeś mi dzień :)