Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RySia16

najbardziej wkurzające reklamy 2013 roku :D

Polecane posty

mnie wkurza to nowa od always ta laska w spódnicy oraz jak zawsze sukienki wyprane w PERŁOLU! laska idzie na jakąś imprezkę ale oczywiście płyn do prania bierze ze sobą. Jakby, kuźwa do cholery nie miała już co ze sobą zrobić.

Gość bambaryła32
w*****a mnie reklama Iladian Direct Plus,jak można kogoś z takim gadaniem (jak z apelu w podstawówce) wziąć do reklamy???????

Gość gość
ta z kawa mrozona, "aktorka tez czlowiek"

Gość mój mały mikrokosmos
mnie irytuje tylko reklama hayah, z tymi bobasami dzwoniącymi do diabła. rzuca mną normalnie jak to słyszę.

Gość gość
dasz , dasz , dasz .. dam dam dam nie mogłam jej zdzierżyć i od razu przełączałam :)

Gość gość
a jA nienawidze wszystkich reklam

Gość gość
Mnie wkurzają reklamy ubezpieczen na życie. Albo jedna babcia opowiada drugiej że za ubezpieczenie płaci mniej niz za gazetę dziennie, albo jakiś dziadek podnieconym głosem to samo. "nie ma żadnych badań lekarskich". I nadaja to gówno w kółko Nie ma to jak wcisnąc 80 letniej osobie ubezpieczenie na zycie. Wiadomo, ze za rok może ona juz leżeć na cmentarzu. Ale chciwośc polskich firm nie zna granic

Gość gość
a ja reklamy z heyah lubie :D w******ja mnie reklamy z play... z providenta to już w ogóle :O

Gość gość
play zalosni celebryci i jeszcze bardziej zalosna blondyna. tymbark gazzzzoooowaaaniiiiii masakra

Gość wiadmooo
farmio farmio od kur co je karmią bez gmo - jak to gówno usłyszy się nie ma bata człowiek cały dzień to podśpiewuje co za szatan to wymyślił???? - oczywiście nigdy nie kupie tych j****ych jajec. PLAY - z tymi "gwiazdkami" mają człowieka za tępe bydle które zobaczywszy twarz Cześka czy innej kupy pobiegnie zmieniać sieć na PLAY :/

Gość gość
W******ja mnie wszystkie reklamy oprócz tej z heyah:) juz do kogo sie nie dzwoni slychac halo, kopyta ci wala hehe

Gość gość
wonga.com

Gość qwerrtyuiiiiiiiuy
Tymbark gazowany i ci ludzie, którzy wyglądają jakby dostali ataku padaczki... albo "tata to prawdziwy neseser" kto te reklamy wymyśla?!

Gość gość
mnie wkurza ta "długoterminowe umowy nie interesują mnie", czyli NJU MOBILE. wkurza mnie to naprawde

Gość gość
a ja lubie reklamy playa,smieszne sa,za to wkurza mnie reklama farmio i ta baba bo ma wredny ryj.wkurza mnie wszystkie reklamy o hemoroidach, zapaleniach pochwy i grzybicy..masakra.

Gość gość
a mnie ta z old spice i teo pierd.olnięte "siedzę na koniu" albo "czy wiecie że siedze na koniu tłem?" wkurza

Gość lopol
jest taka reklama serków leci rano. matka z dziecmi na kocu świeci słonce i tekst' a ja malinowy' 'a ja wole truskawkowy' Ta reklamazkocem była nawet zima. Ja nie wiem kto to jest czesiek więc jak widza go spiewającego to nie wiem co to do choooja jest

Gość gość
zapomniałam o tej pedalskiej reklamie kller tych mebli z tym gejusem z pomalowanymi oczami;///

Gość gość
ja reklamy playa lubię nie lubię też o tych ubezpieczeniach pożyczkach mniej niż 15 minut, reklamy płynów do prania, naczyń itd Oraz oczywiście największy szit - tampony o.b. - możesz być nieumalowana itd ale czy możesz czuć się mniej pewnie podczas okresu (jakbym kuźwa nie wiedziała, że jest takie coś jak tampony) ;x

Gość gość
up

Gość gość
a reklama bodajże CIF??? - ta z królową co dziekiki czarodziejskiemu mleczku czysci kibel to dopiero porażka :/ i ten przekaz kobiety jedyna ambicja jest dobrze posprzatany sracz

Gość gość
"Bierz co chcesz, tablet weź i coś tam na na na na, DVD, mp3, HD em i..." czy coś takiego xD Adamczyk wymiata. Najbardziej wkurzająca reklama roku :D

Gość milionowy gość
Najbardziej mnie w*******ą reklamy wonga i oreo. I jeszcze reklama tych dwusmakowych chipsów z awanturującymi się dzieciakami...

Gość milionowy gość
Zapomniałabym o old spice z tym pedałem na koniu...:O

Gość gość
a jaja farmio taka sciema, nie karmia gmo a jajca sa z chowu klatkowego :o

Gość gość
haha, no -Papryka! -Hamburger! -Papryka! -Hamburger! -Pap... Hamburger?! o żesz rybdobolera... :D