Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko szybkooooo proszę

Rekrutacja II st. UJ- ta sama lista na nabór dodatkowy?

Polecane posty

Gość szybko szybkooooo proszę

hej, chciałam się zapytać, czy na II rekrutację na UJ, tam gdzie nie ma egzaminu wstępnego a jedynie decyduje kolejność zgłoszeń, po zamknięciiu pierwszej listy (tj. wypełnieniu limitu miejsc) tworzy się nową listę chętnych ogłaszając nowy nabór, a zatem: -nową rejestrację, -nowe opłaty czy bierze się dodatkowych ludzi na miejsca z których ludzie zrezygnuja z tej starej listy? Przykładowo: złożyłam na ten kierunek II st., ale miejsc jest tylko 30, a ja byłam 40 w kolejności. 10 osób spośród przyjętych rezygnuje. Zostaję zakwalifikowana bez żanych nowych czynności? dzięki!

Gość rrtrtrtrt
nie mam pojecia, zadzwon do dziekanatu i zapytaj

W zeszłym roku brali po prostu kolejne osoby z listy, tj. było ząłóżmy 15 miejsca u mnie na kireunku, ale 5 osób zrezygnowało, więc na ich miejsce automatycznie wskoczyły osoby z miejsc 16-20. W USOSIE pojawia się informacja, zdaje się, że na żółto lub zielono. Tam, gdzie masz napisane, że jesteś np 40sta, to jeśli zwolnią się miejsca to wyskoczy Ci tam komunikat, że udało Ci się dostać, bo inne osoby zrezygnowały, z tym, ze pilnuj usosa, bo nieraz dzieje się to dosłownie w ostatniej chwili przed zakończeniem donoszenia papierów. Jesli masz jeszcze jakies pytania pisz na gg 1522501