Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whoiswho13821

depilacja miejsc intymnych u facetów

Polecane posty

Gość whoiswho13821

witam, mam pytanie bardziej do facetów (zapewne też tu są), choć może i kobiety będą w stanie mi odpowiedzieć na przykładzie ich partnerów. otóż, jak najlepiej depilować miejsca intymne? kiedyś najzwyczajniej przycinałem sobie tam nożyczkami ile dałem rady, no ale trochę mnie to męczyło, więc zabrałem się za szukanie specjalnych kremów do depilacji. Znalazłem w zasadzie tylko jeden, któy podobno jest jedynym i idealnym do usuwania włosków w miejsach intymnych - mówię tu o revitol hair removal cream. Produkowany w USA, ponoć świetnie nadaję się do takiej depilacji. Kupowałem przez allegro, w opisie aukcji również była informacja że nie zostawia żadnych podrażnień w miesjach intymnych itp. Wypróbowałem, i ... podrażnienia wystąpiły, moszna strasznie swędziała, kawałek nad penisem pojawiły się czewone kropki. Po tym wszystkim postanowiłem przeczytać informacje z tyłu opakowania, gdzie ku mojemu zdziwieniu... pisało że nie należy używać go w okolicach miejsc intymnych!!! A na każdej stronie gdzie czytałem, pisali że można go tam z powodzeniem używać... zatem, porzucając temat tego nieszczęsnego kremu, jak wy/wasi faceci depilujecie miejsca intymne? zwykłą maszynką do golenia da radę? czy macie jakiś inny sposób? prosze o rady :D pozdrooo

Gość gość
jestem facetem i gole sie zwykla maszynka do golenia i jest OK

Gość gość
witam. Chyba wiem czego Pani szuka, więc zapraszam na stronę: http://www.finesse.com.pl/ - na pewno znajdzie Pani tam to , czego szuka.

Gość 48 - latek
zanurz mosznę we wrzątku i trzymaj 10-15 minut, nie będziesz się musiał już tam depilować potem w ogóle