Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie pić alkohol z znajomymi w parku - wy też??

Polecane posty

Gość gość

to fajna forma spedzania czasu, a jak ktos sądzi inacze, to jest frajer :classic_cool:

Gość gość
w parku to niee ale tak nad jeziorkiem posiedzieć wypić jakiś grillek fajnie

Gość gość
widzę że na kafe pełno prawdziwych polaków :classic_cool:

Gość PrawaTywe :)
Alkohol to tak sporadycznie, ale palić papierosy bardzo lubie w gronie kilku najblizszych znajomych w parku lub innych meisjach :classic_cool:

Gość gość
nie, nie jestem zulem by pic w parku

Gość gość
moi znajomi to tez nie żule, normalni ludzie, nie wiem skąd to skojazenie z zulami :classic_cool:

Gość gość
Ee ja tez nie lubie w parku pic. Wole isc do pubu a nie jak zul siedziec w parku i pic z paczka znajomych wsrod ludzi niepijacych.

Gość gość
Ilekroc przechodze kolo pijacych w parku robi mi sie slabo, zuleria I nic wiecej. wiocha.pl

Gość gość
dlaczego od razu żule ?? ludzie co wam na łeb padło kiedyś zupełnie było inaczej teraz jak wypijesz sobie piwko od razu żul ja lubię sobie spontan posiedzieć pogadać i się napić jeśli mamy na to ochotę i nie ma to nic wspólnego z byciem metą bosze co za czasy porąbane !!!

Myślę , że jak ktoś zapłaci 300 mandatu za picie w miejscu publicznym to mu to piwko w parku przestanie smakować .

Gość gość
własnie tera wale kelerisa 13%, ledwo przełazi przez gardło ale w muzg tak trzepie ze zapominam jak sie nazywam🖐️

Gość gość
Tak, wlasnie zule. Siedza na lawkach okupuja parki, zasmiecaja widok. Powoli sie upijaja I rechocza nie wiadomo z czego I ja I moje dzieci musimy na to patrzec. Idzcie sobie do ogrodka piwnego jak kazdy normalny czlowiek a nie siedzicie I zasmiecacie nam widok w parku zule

Gość gość
Ja też to lubię i to bardzo. Kilka razy w roku mi się zdarzy tego typu sytuacja. Napić się na ławeczce lub nad Odrą, spokojnie i delikatnie jak 10 lat temu na studiach.

Gość gość
ja mam nadzieje, że kiedys ten kretyński przepis zostanie uchylony, i będzie mozna pic piwo pod chmurką... fakt , że to sie kojarzy z zulami, ale picie pod chmurka samo w sobie jest tak złe jak wycieczki w góry

Gość gość
Pic piwko pod chmurka, spoko ale jedno, dwa. A nie upijac sie I robic agresywnym. Ludzie nie znaja umiaru dlatego ten przepis.