Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michal26latSzukamNaWesele

Czy znajdzie się jakaś miła Pani która chciałaby towarzyszyć mi na weselu kuzyna

Polecane posty

Hej ;) Mam na imie Michał, mam 26lat i 24 sierpnia jestem zaproszony na wesele kuzyna. Niestety tak się złożyło że nie bardzo mam z kim iść. Ze swoją dziewczyną rozstałem się niecałe pół roku temu i od tego czasu jestem wolny ;) Pracuje w budżetówce, mam auto... Mówie to po to żebyście nie myślały ze jestem jakimś gołod*pcem, a po za tym nie mam jakoś czasu na poznawanie nowych osób z racji mojej pracy... Autem wlasnie chce jechac na wesele i żebym mógł sobie troche wypić jak to na weselu ;) to zostane na noc, bo można wynająć pokoje ;) Oczywiście nie mam żadnych zamiarów ani podtekstów erotycznych. Ja zapraszam, więc ja za wszystko płacę, moge nawet po Ciebie przyjechać, pokoje oddzielne jednoosobowe, bo tak jak mówię nie szukam łatwej laski na seks, nie o to mi chodzi. Szukam fajnej towarzyszki, do potańczenia, pośmiania się, pogadania, ogólnie wybawienia się ;) Wesele Będzie w Złotowie, przypominam raz jeszcze 24 sierpnia. Ja sam jestem z Piły. Jeśli więc jesteś skądś z okolicy powiedzmy do 100-150km od Piły, nie ma problemu moge po Ciebie przyjechać, a po weselu odwieźć. Do wesela jest jeszcze troche czasu więc zdążylibysmy się troche poznać, meila podaje niżej, ale potem moze byc jakas rozmowa telefoniczna albo rozmowa na skejpie z kamerkami, Ja jestem do dyspozycji :) Podaje jeszcze kilka "parametrów" :) Imie: Michał wiek: 26lat wzrost: 186cm waga: 81kg oczy: niebieskie kolor włosów: brunet Zainteresowane panie proszę o kontakt meilowy, podeśle kilka fotek. Jesli ty zaakceptujesz mnie, ja też będe chciał zobaczyć twoje zdjęcia, to chyba normalne... michal.kotecki1@onet.pl Pozdrawiam ;)

Aha zapomniałem coś dodać bo mogło to troche źle wyglądać... Pisząc że chce jechać autem i aby móc sobie wypić to chciałbym zostać na noc, nie mam na myśli tego aby nie wiadomo jak się uchlać... Chodzi po prostu o dobry humor po kilku kieliszkach ;)

Gość gość
UP :D

Gość gość
UP

Gość gość
jesteś prawikiem?

Gość Ninnnna2
ja z Tobą chętnie pójdę ;D próbowałam wysłać emaila ale są jakieś problemy .. spróbuję potem ale możemy dogadać się tutaj ;d mam 22 lata :)

Gość gość
A ile lat ma kobieta mieć? ;)

Gość Ninnnna2
ej ej nie szukaj od razu problemów, nie każdy chcę sobie z Ciebie pożartować ... To że mam 22 lata nic nie oznacza, jestem normalną dziewczyną . I nie chcę robić sobie z nikogo żartów ..

Ok ;) jeśli uraziłem przepraszam, ale własnie po to dałem kontakt meilowy by tam się kontaktować ;) Jak się odezwiesz, wyśle swe fotki to chętnie pogadam Twój wiek jest ok, ale szukam poważnej osoby a nie podszywaczy robiących sobie jaja Zapraszam na meila ;)

Gość uhuha ha
co za zalosny temat zalozony przez zdesprerowanego prawika, ktory na g***t szuka dziewczyny by nie zblaznic sie przed rodzinka :o

Gość gość
widze zazdrośnica sie odezwała ;) Pewnie jakaś sfrustrowana gruba, obleśna stara panna ;D

Gość gość
up

Gość gość
UP