Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathy88

od tygodnia jestem na diecie!

Polecane posty

Gość Kathy88

Na takiej gdzie regularnie co 3 godziny trzeba jesc. Jest 5 posilkow dziennie. Glownie warzywa, ryby i biale sery, od czasu do czasu kurczak. Bardzo sie staram, ale zaczyna dopatac mnie kryzys. Caly czas musze gotowac, co skoncze jesc, pyk pyk czas mija i znow gotowanie. Jak tu zyc? hahaha Oczywiscie, mysle, ze przyzwyczaje sie do niej niedlugo, na razie mija pierwszy tydzien. Chcialam sie dowiedziec, czy tez korzystalyscie z podobnych cudow? I czy faktycznie dziala? x

Gość gość
ja tu nie widze zadnych cudow hihi

Gość gość
robisz to bez sensu, dieta dietą, ale nie komplikuj sobie życia ja też jem 5 razy dziennie rano zawsze owsianka z jogurtem naturalnym, otrębami, suszonymi owocami, płatki owsiane górskie zalewam na noc wodą, rano odcedzam zupy gotuję wszystkie po kolei, z mężem jemy 2 dni, bo mąż głodomór, ale sama wielki gar bym miała na 5 dni na 2 śniadanie to ciemne pieczywo u mnie z osełką i co mi się tam podoba, byle nie spowodowało wyrzutu insuliny znasz insulinową teorię otyłości ? to poczytaj, zapomnij o kaloriach wieczorem często sobie robię sałatkę, no to trzeba czas poświęcić. Ale nie zajmuję się tylko dietą.

Gość Gandalfka
no poprostu gotuj wiecej jednorazowo i bedzie git, zupy wiecej, kuraka wiecej i zeby tylko odgrzac albo i na zimno. Ja tez jem co 3h ale staram sie jesc rzeczy nie wymagajace przygotowywania, np ser bialy z rzodkiewka to raz dwa, surowe warzywka czy sałatki też. od tego mam figura no-apetite na napady glodu, tez fajnie dziala jak nie mam jak zrobic jedzonka. Bedzie git, warto ;)

Gość gość
gdzie kupujecie te figury w aptece?