Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

Przeczytałam dzisiaj rano komentarz, który odmieni moje życie!

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

na wirtualnej Polsce - pod tematem o tym,że Agnieszkę Radwańską wykluczyli z jakiegoś koła o Jezusie - tam był komentarz,żeby nie traktować innych przedmiotowo jak do zaspakajania swoich potrzeb i do przyjemności! to bardzo ważne!! popłakałam się jak to przeczytałam, bo od roku patrzę na facetów a czasem i na kobiety przedmiotowo, to dlatego żaden mnie nie chciał! byłam podła,ale to sie zmieni! a poza nie zjadam paznokci tylko je obgryzam :( :O postanowiłam się nawrócić, nie pójdę do spowiedzi, bo się wstydzę, ale postaram sie być lepsza a czas poświęcany na flirty i oglądanie zberezeństw poświęcę modlitwie, medytacją i naukom języków obcych :)

zacznij też zbierać stonkę ziemniaczaną i przerywać szczaw na łąkach :D

allium masz więcej postów na koncie niż ja, jak to możliwe 😭 :( :( podobno jesteś katoliczką :classic_cool: powinnaś się cieszyć,że doszłam do takich wniosków! od razu lepiej się czuję odkąd myślę by być dobrym dla ludzi ;)

nie jestem katoliczką :) i szczerze mówiąc niewielu wierzących katolików znam :) A jeśli chodzi o tzw dobre uczynki to nijak się maja one do samego zbawienia - ale ......próbuj :)

a tak dla porządku - to skąd ją wykluczyli i za co ?:)

Gość kakoma
Wykluczyli Ją z grona ambasadorów akcji "Nie wstydzę się Jezusa" za udział w rozbieranej sesji dla amerykańskiego magazynu o zdrowiu i kondycji fizycznej.

z akcji "nie wstydzę się Jezusa" :) nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego :P ale kiedys tu na forum pisali chyba o Tobie, a może o kimś innym z podobnym nickiem,że jest katoliczką itp ;P

ach , " Nie wstydzę sie Jezusa " :) - kojarzę . Taaaa, tu każdy wierzący jest utożsamiany z katolikami a jeszcze lepiej od razu z KK :) Ludzie nic nie wiedzę o Bogu a tylko KK słyszeli to tak im najprościej :)

cóż to za " cudny " magazyn o sporcie ,ze musi swoich bohaterów nago pokazywać :)

ja tam nie wiem, bo plotkami sie mało interesuję, myślałam,że to polski Playboy :D nie wiedziałam ,że do amerykanskiego czasopisma o zdrowiu, aha czyli jesteś wierząca, no jednak pamięć mnie nie myliła, wiesz najłatwiej tak w Polsce skojarzyć,że wierzący to katolik , ale rozumiem, można też być wierzącym prawosławnym, judaistą itp. po prostu katolicy są najbardziej reprezentatywną grupą spośród wierzących

Gość Pani Veronica...
~Pani Czkawka~ dołączam, do ciebie :* czyli nawracam sie ;D

nawracajcie się , nawracajcie :) A każdy powód dobry :) nawet naga pani Radwańska :)

Gość gość
zobaczcie na SU kowal81domi idealnie przystojny facet a na jego pieknej klacie zwisa krzyzyk, patrzcie jak Bog wynagradza dobrych ludzi urodą a złych karze :)