Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaa76

Laptop używany za 500-700 zł

Polecane posty

Gość studentkaaa76

Potrzebuje porady, zamierzam kupić laptop na studia, używany w podanym przedziale cenowym, ale się na tym nie znam kompletnie, doradzil,by ktoś coś?

Gość Ja Ci polecam R510
to świetny laptop, a widziałam na Allegro za 400-800

Gość Ja Ci polecam R510
Samsung R510

Gość gość
nie samsung r510. ja go miałam i mogę Ci powiedzieć, że bateria szybko pada. musi być laptop, czy może być netbook?

Gość gość
ja mam do sprzedania acera 17cali za 200zł tyle że trzeba sobie płytę głowną kupić bo moja padła koszt 350zł założenie 5minut 50zł a laptop duży fajny używany do gier

Gość studentkaaa76
wolałabym laptop, podobno jest bardziej odpowiedni...dużo jest ofert np na allegro, ale dla kogoś zielonego nic to nie daje.. właśnie z tymi bateriami też jest sporo zachodu, nowa to chyba około 200 zł, no a wolałabym mieć taką która od razu trzyma z 1h

Gość studentkaaa76
17 cali to za dużo, myślę że lepiej dla mnie będzie tak około 14-16 max xD

Gość Ja Ci polecam R510
Mi bateria padła po 4 latach, nie wiem czy tak szybko. 4 lata używania po 8 h dziennie. Poza tym chyba nie wierzysz że używany laptop będzie miał sprawną baterię? W 99% przypadków trzeba dokupić

Gość gość
acery są również drogie :( z DELL mi się podobają, szczerze mówiac, ale nawet jak mam dokładne wyszukiwanie na allegro to to jest tego multum.. dla mnie nie musi być jakiś "wspaniały" pod względem technicznym, ważne aby był sprawny, bateria w miarę, na naukę i filmy :) ja raczej nie gram w gry :)

Gość studentkaaa76
a z tego r510 nie znalazłam ofert..

Gość Ja Ci polecam R510
allegro.pl/laptopy-491?string=samsung+r510 Ale jakbyś kupiła i miał Windowsa Vistę, nawet legalnego, to wywal bo ten program to śmieć, zamula jak nie wiem

Gość marika7761
Na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://laptopmarket.pl . Mają tam bowiem spory wybór laptopów używanych w dobrych cenach. Plusem jest to, że można tam również zamówić różnorodne akcesoria. W sklepi z powodzeniem zrobimy kompleksowe zakupy.