Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka:)

Czy to toksyczna przyjaźń?

Polecane posty

Hej, a więc od razu mówię że chodzi tu o "przyjaźń" , jednak tej relacji nie można chyba tak nazwac.Wiem że to forum dla kobiet natomiast jestem doświadczoną, młodą kobietą lecz mam tylko te 16 lat jednak myślę że jestem dosc dojrzała emocjonalnie. A więc do sedna: mam "przyjaciółkę", od dawna , cały czas wytrzymywałam w tej sytuacji ale już tak dalej nie mogę.. no więc ona ta "przyjaciółka" gdy ja dostaję lepsze oceny to taki niby uśmiech, gdy miałam tego swojego chłopaka to mi powiedziała i się rozpłakała że ja mam wszystko ciuchy, urodę, dobre oceny a ona nic . Ja tak nie sądzę jestem przeciętną zwykłą nastolatką jak wszystkie. Jednak nie jestem z tym chlopakiem juz, po zerwaniu ona powiedziała mi że on jest nie brzydki z wyglądu że ok . Normalnie nie wiem co robic, dlatego piszę tutaj o radę. Pomóżcie .A i na dodatek chwali mi się każdą znajomością z jakimkolwiek starszym chłopakiem, chodź o to nie pytam, kiedyś taka nie była..Na każdym kroku ze mną rywalizuje i ciągle napotykają nas konflikty. Może ta pseudo przyjaźń ma sens , gdyż jak takie moje dwie koleżanki kłóciły się ze mną to ona była za mną ale wtedy nie rywalizowała jeszcze..chociaż teraz dostrzegam coraz więcej wad niż jej zalet, pomóżcie :(

tam miało byc * nie jestem doświadczoną kobietą..