Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWA 26

Czy dopuścił się zdrady???

Polecane posty

Gość EWA 26

Mam taki problem, otóż pracuję i byłam na 9 dni na szkoleniu z pracy pielęgniarskiej. Problem w tym ze przez 8 dni nie mogłam się dodzwonić do męża,z którym jestem już 3 lata (dzieci nie mamy). Mam portal społecznościowy, jak i mój mąż, jedna z koleżanek zwróciła mi uwagę, dlaczego na nowo wstawionych fotkach mojego męża nie ma na jego palcu obrączki??? Przejrzałam nowe fotki i o dziwo nie ma. Fotki były robione w nieznanym mi miejscu a raczej jakieś kawiarence pod parasolami. Daty fotek były z różnych dni, właśnie z dni kiedy byłam na szkoleniu. Na domiar złego były robione nie z męża komórki bo to nie ta firma. Na jednym z zdjęć widać jak ktoś z boku jest usunięty. Po moim powrocie maż się tłumaczył że padła mu komórka, ale teraz już działa, dziwne ze padła na 8 dni??? Od może 4 dni mąż dostaje telefony, i od razu wychodzi na rozmowę do pokoju obok. Zabiera komórkę do łazienki. Zdobyłam się na rozmowę, niestety niczego nie wywnioskowałam. Uważa że rozmawia z kolegami z pracy, czego przedtem nigdy nie robił.

Gość gość
Podejrzana sprawa, martwilabym sie...

Gość EWA 26
Też tak myślę , ale kto przyzna się do zdrady?

Gość gość
Nie przyzna sie, nie licz na to, pogrzeb mu w telefonie gdy pojdzie spac

Gość gość
Biedna:( współczuje

Gość gość
tak to bylam ja bardzo mi przykro z tego powodu ale ja go kocham on mnie tez i postanowilismy razem on postanowil ze w najblizszym czasie cie zostawi , to smutne :( przykro mi ale ja jestem mlodsza niz ty , jestem goraca w lozku na to polecial

Gość gość
Pogadaj z nim szczerze. Jak nie to pa pa.