Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaaa22

dzisiaj naodziny małego, ryżego Windsora :D

Polecane posty

Gość martaaaaaaa22

didzius napewno bedzie ryży i brzydki jak dziadek. jak sie urodzi w nocy...trzeba bedzie czekac do rana zeby powiadomic krolową?!?1 (czyli przez np, 6 godz,matka nei bedzie znala płci...??? ani ojciec,ani rodzice Kejti???) ...babki nie mozna obudzic...(nie mozna czy stara tak twardo spi ze sie nie da?:D ) ....przej****e ta cala etykieta. Zamiast zeby cala rodzina z 2 stron czuwala dzisiaj przy lozku Kejt... to szanowna prababka ma piewszenstwo.

Gość gość
ta cała angielska królowa ma morde szczeżui

Gość gość
a co Wy tacy zawistni??

Gość bernank
spokojnie , urodziny dnia trzynastego lipca to nie jest dobra data urodzin dla następcy tronu , czternasty lipca to już inaczej brzmi a data urodzin 15 lipca 2013 wyglądać będzie ładnie i bez podtekstów tak myślę, że królowa Matka Elizabeth , zadba o to aby urodził się wnuczek !

Gość martaaaaaaa22
a gdie tu masz zawisc? ja nie jestem zawistna,tylko mowie ze ta etykieta choojowa.... jak to czekac zeby prababka sie dowiedziala pierwsza od samej rodzacej czy je meza??? chore... obcielabym łep tej poloznej czy lekarzowi jesli przez X godzin by mnie trzymal w niepewnosci...:D wogole stara krolowa powinna ruszyc d*psko,pokazac ludzką twarz i nie spac w te noc,czuwac przy boku Kejt...A nie chrapac w swoich komnatach i ryc w nosie. stara szczeżuja...za co ja tak lubia Anglicy??? jest dretwa,falszywa,wyrachowana,nie ma uczuc,i wszystko robi "co ludzie powiedzą"-wypisz wymaluj baba z polskiejj wsi :D i jeszcze sie pewnie bedzie star***a wpieprzac w wychowanie .

Gość gość
w faktach coś wspominali ze ona nawet w hospital nie jest jeszcze

Gość gość
Nie będzie ryży! Będzie miał włosy takiego koloru jak Kate!

Gość gość
Do martaaaaaaa22: naucz się może najpierw ortografii? Bo byki rzucają się w oczy i ciężko się czyta ;)