Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy pierwszy raz wybrac sie do pediatry?

Polecane posty

Gość gość

za 2 miesiące zostanę mama i zastanawiam sie kiedy pierwszy raz należy wybrać się z dzieckiem do pediatry?

Gość violka_fiolka****
po 3 tyg chyba ze cos sie bedzie dzialo to wczesniej

Gość gość
ja mieszkam w holandii i tu pierwsza jest wizyta pielegniarki w domu w pierwszym tygodniu ktora od razu mawia nast wizyte w biurze konsultacyjnym z lekarzem pediatra w chyba 3 tygodniu, ogolnie sama z siebie nie biore go do lekarza ale ciagle chodze na wizyty kontrolne i przypuszczam ze w pl jest podobnie wiec nie bedziesz musiala sie umawiac wg swojego widzimisie tylko beda z gory ustalone wizyty obowiazkowe

Gość gość
Do 3 tygodnia życia noworodka ale to położna Ci powie gdy odwiedzi Cię po porodzie.

Gość gość
pod koniec 4 tygodnia życia, o ile wcześniej nic się nie będzie działo. My tak byliśmy.

U mnie przez pierwsze tygodnie ,raz w tygodniu przychodziła położna środowiskowa więc nie widziałam sensu iść do lekarza a dzieckiem. Poszłam dopiero na pierwsze szczepienie.

Gość gość
Jak widać u każdego inaczej, położna przxyjdzie i Ci powie kiedy masz się zgłosić na pierwszą wizyte.

Gość gość
U nas w 6 tyg.na pierwszym szczepienuu. Wczesniej co tydz przychoszi polozna,jak cos sie dzieje to kaze umowic wizyte.

Gość gość
U mnie w pierwszym tygodniu najpierw położna a zaraz potem lekarz przyjechał do domu.

Gość gość
Do nas pani doktor przyjechała na wizytę w 1 tyg życia

Gość gość
Do nas pani doktor przyjechała na wizytę w 1 tyg życia

Gość gość
U nas tez przyszła pediatra na wizytę patronażową w 1-szym tygodniu. Tylko trzeba wybrać przychodnię i wziąć jej dane do szpitala, oni tam prześlą kartę szczepień. Do pediatry trzeba, bo ktoś Ci musi wystawić skierowanie na usg bioderek.

Gość gość
ja na wypisie ze szpitala miałam napisane, że zgłosić się do pediatry po 3 tygodniu od narodzin.