Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia12345678909876543

Przyjęta na studia czy może jednak nie?

Polecane posty

Brałam udział w rekrutacji na studia na UWM. Na oba kierunki zostałam zakwalifikowana. Tylko, że na ekonomii jestem na sto którymś miejscu na 180 więc jest oczywiste, że jestem przyjęta. Ale na geodezji są chyba 72 miejsca a ja jestem dwieście któraś i także zostałam zakwalifikowana. Czy jeśli zaniosę dokumenty na geodezję to zostanę na 100% przyjęta? Przepraszam jeśli namotałam, ale mam już niezły mętlik w głowie.

Gość ty to sobie mozesz
to znaczy tępaczku że jesteś dwieściektóraś w kolejce po indeks 😴 jak ktoś wyżej zrezygnuje to jakby rezerwowa jesteś

Gość gość
Y..,a jak ja mam napis zakwalifikowany 158 ( blo niby 60 miejsc) i ze mam chyba skladac papiery, to znaczy ze mnie nie wzieli i jestem rezerwowa ??????

Tylko że ja nie znajduje się na liście rezerwowej.

Gość gość
Podobno zawsze tak robia i zwiększają ilosc miejsc..

Gość gość
Ale czy napis zakwalifikowany nie oznacza przyjęty ? Mialalm dwa zakwalifikowany i niezakwalifikowany, a pod spodem ze moze mnie wezmą za drugim naborem czyli to jest lista rezerwowa

Gość gość
Jeśli zostałam zakwalifikowana, to jesteś przyjęta. Nie ważne że jesteś na liście poza limitem miejsc, pewnie wiedzą że z 200 zakwalifikowanych osób papiery złoży jakieś 80 stąd takie zamieszanie :)

Dokładnie dlatego chciałam się dopytać bo wydaje się dziwne że jestem poza limitem ale mimo wszystko jeszcze nie na liście rezerwowej.

Gość gość
Jezu ludzie piszcie, bo ja mam podobna sytuacje, tez bylam sto kyoras na 60 miejsc.. Bylam pewna ze mnie wzieli...

Gość gość
Możesz spokojnie składać papiery, bo jesteś przyjęta :)

Gość gość
Co was to obchodzi jak oni zmieszczą 100 osób jeśli limit jest 80? Wasz problem, nie!. Zanieście papiery i tyle. Niech uczelnia się tym martwi jeśli w tym roku więcej osób złoży papiery niż założyli :)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;) Jednak systemy przyjmowania mogą czasem zamieszać w głowie.

Jak dla mnie - gratulacje, zakwalifikowana to zakwalifikowana. Limit miejsc zawsze można zmienić, a zazwyczaj i tak część osób rezygnuje. Czy na stronie rekrutacji była jakaś informacja o progu punktowym? Bo na dobrą sprawę to zmieszczenie się w nim jest najbardziej jednoznacznym wyznacznikiem.